"טעות שלי": רוסליה שיתפה סרטון של מיה ח'ליפה והסתבכה עם הארגנטינאים

play
מיה קאליפה | מסך, אינסטגרם
צפו: ספרד גברה על ארגנטינה בהארכה וזכתה במונדיאל בפעם השנייה בתולדותיה 03:13

ימים ספורים לפני סדרת הופעותיה בבואנוס איירס, רוסליה נאלצה להתנצל על הסרטון שלעג להפסד בגמר המונדיאל - אך גם מעריציה המקומיים הודו שהסערה רחוקה מלהירגע

(גודל טקסט)

רוסליה מצאה את עצמה במרכזה של סערה גדולה בארגנטינה, ימים ספורים לפני סדרת ההופעות שלה במדינה. הזמרת הספרדייה שיתפה ברשת סרטון של כוכבת הפורנו לשעבר מיה ח'ליפה, שלעג להפסד של ארגנטינה לספרד בגמר המונדיאל, והצליחה להרגיז רבים ממעריציה המקומיים – במיוחד על רקע הקשר הקרוב שטיפחה לאורך השנים עם הקהל הארגנטינאי.

כיממה לאחר פרסום הסרטון, ובעקבות האיומים על החרמת הופעותיה, רוסליה פרסמה התנצלות בסטורי. על רקע דגל ארגנטינה מפוקסל היא כתבה: "שיתפתי כי התנגן ברקע השיר 'La Perla' ולא קראתי בכלל מה היה כתוב. טעות שלי. סליחהההה", והוסיפה שורה של עם שלושה אימוג'ים בוכים.

אלא שההתנצלות לא הצליחה להרגיע את כולם. ברשתות החברתיות היו מי שטענו כי ההסבר הגיע מאוחר מדי, ואחרים ביקרו את הניסוח הקליל שבו בחרה דווקא אחרי סערה כה גדולה.

גם נציגי קהילת המעריצים הארגנטינאית של הזמרת התייחסו לפרשה והבהירו כי הם מבינים את הכעס והאכזבה שנוצרו. לצד זאת, חברי הקהילה ביקשו להימנע מהתקפות אישיות ומהטרדות: "אפשר להחזיק בדעות שונות לגבי מה שקרה, אבל אנחנו מאמינים שאף דעה אינה מצדיקה התקפות, אלימות או הטרדות". כעת נותר לראות האם רוסליה תצליח להשאיר את הסערה מאחור עוד לפני שתעלה על הבמה מול הקהל הארגנטינאי.

עוד באותו נושא: ארגנטינה, מיה ח'ליפה, רוסליה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי