שחקן ישראלי בכיר על הכוונת של הפועל תל אביב: "לא יודע אם נכון לו להגיע"

play
מאמן הפועל תל אביב, אליניב ברדה, במסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול לודוגורץ | אתר רשמי, הפועל תל אביב
צפו: הפועל תל אביב הרשימה וניצחה 0:2 את לודוגורץ, טוריאל בישל באומנות 02:19

אופיר סער אישר שהוא אכן מועמד, אך טען כי לא בטוח שיהיה לו מקום בהרכב: "המקום של פלקאו וקרייב בטוח, ואמור להגיע עוד קשר התקפי זר". וגם: המחמאות הגדולות לקהל, ההשוואה בין דניאל דאפה לעמנואל בוטאנג, והסיכויים של הקבוצה של אליניב ברדה להדיח את לודוגורוץ

(גודל טקסט)

אחרי הניצחון המרשים על לודוגורץ במוקדמות הקונפרנס ליג, בפודקאסט "קיק טוק" מבית "אול אין" החמיאו לתצוגה האדירה של אוהדי הפועל תל אביב, טענו כי לאדומים לא יהיה פשוט במשחק הגומלין, השוו בין החלוצים דניאל דאפה ועמנואל בואטנג, והתייחסו לשחקן הישראלי שמועמד להצטרף לקבוצה.

שלמה וייס פתח עם מחמאות לאוהדים האדומים, שהגיעו במספרים יפים מאוד להונגריה ולא הפסיקו לעודד את הקבוצה לפני, אחרי ובמהלך המשחק: "איזה קהל יש להפועל תל אביב. איזה כיף לראות. איזה כיף שיש לנו חמש קבוצות גדולות בכדורגל הישראלי, תוסיף אליהן את הפועל פתח תקוה ואת מכבי נתניה – כיף גדול. השחקנים של הפועל תל אביב אמרו, הרגשנו כמו בבלומפילד, זה באמת היה ממש מרשים".

גילי ורמוט הצרף לשבחים ואמר בנוגע לקהל: "הפועל תל אביב הייחודיות שלה זה הארגון, הם עשו תהלוכה עוד פעם לפני המשחק, ודגלי הפריסה, והפירוטכניקה. שמע, זה מטורף".

צבעו את מישקולץ באדום. אוהדי הפועל תל אביב | אתר רשמי, הפועל תל אביב

רועי זריהן הצטרף לשיחה והחמיא להפועל תל אביב מבחינה מקצועית: "חשבתי שתיקו תהיה תוצאה טובה לפני המשחק – ואז אתה נזכר שהפועל תל אביב זה המועדון שהכי קשה לנצח בעולם. מבחינה מקצועית, זו הקבוצה שהכי קשה לנצח אותה".

ורמוט התייחס לקיץ של הפועל תל אביב, שצירפה עד כה רק את יונתן פרבר: "תצרף אותם למכבי תל אביב ולהפועל באר שבע שעשו גם הן בקיץ רדום. יש להם עוד לאן להתקדם. אולי המונדיאל זו סיבה טובה, אבל בינתיים גם בהפועל זה לא נראה טוב מבחינת הקיץ".

אופיר סער, שמסקר את האדומים, התייחס כבר למשחק הגומלין בבולגריה ואמר: "אני חושב שגם קצת לודוגורץ בראש חשבו להם יותר קל ממה שהיה להם במשחק בהונגריה. הגומלין יהיה משחק אחר לגמרי, ואני לא חושב שהפועל תל אביב פייבוריטית גם עכשיו".

סער התייחס גם לקיץ של האדומים והודה: "הפועל תל אביב קיוותה שלויזו יישארו ועליו להוסיף עוד 2-3 שחקני חיזוק. הם יוסיפו עכשיו לפחות עוד זר, ואני חושב שבקצב הזה גם שאנדה סילבה או עמנואל בואטנג, מי שלא יעשה את הקפיצה, אחד מהם גם אולי עד סוף החלון כבר לא יהיה בקבוצה".

דניאל דאפה ועמנואל בואטנג | קובי אליהו

ורמוט התייחס לסגל של הפועל תל אביב: "גם הספסל דל בשחקנים, הלך הכוכב הגדול ועוד לא הגיע אף אחד. בואטנג, נראה לי קצת מחכה רק שהכדור יבוא בגובה כדי לנגוח, הוא מתרומם נהדר – מעבר לזה אני לא רואה שום דבר. דאפה טוב, נגח למשקוף, היה צריך לסיים כשנכנס לאמצע בדריבל. הוא נראה יותר חד. גם הבקיע נגד בית"ר. בעיניי הוא עדיף על בואטנג. תמיד השאלה היא איך הביטחון שלו, עם ביטחון הוא יותר טוב מבואטנג, בעיניי, שמאכזב מאוד עד עכשיו. סילבה ובואטנג לא שכנעו, ומחליטים ללכת עליהם כרגע".

ורמוט הוסיף: "שוב הכול על טוריאל כרגע, ועל אלטמן ששוב מוציא מעצמו. אומרים כל פעם שהוא יהיה שחקן משלים, ופתאום הוא המוביל, נותן את הגול ונראה טוב מאוד. ועוד פעם טוריאל שמבשל, והגול השני גם הגיע בגלל בעיטה חופשית שלו. הפועל לא מספיק עמוקה. קרייב ופלקאו זה אפור, אבל צריך גם לציין שקשה לנצח אותם, קשה להגיע אליהם לשער, שוער טוב, בלמים מצוינים, הם קבוצה ברדאית. זה לזכותו".

סער ציין לגבי דאפה: "אפילו דאפה היה שווה גול במשחק הזה. אם ייכנס לו עוד גול אחד, יכול להיות שייכנסו עוד".

בשלב הזה, וייס תהה לגבי מועמדותו של מאור לוי ממכבי נתניה: "הם רוצים את מאור לוי, נכון?"

סער הבהיר שהוא על הפרק, אך תהה עד כמה הוא יכול להשתלב בסגל הנוכחי: "כן, אבל אני לא יודע אם נכון יהיה לו לבוא להפועל תל אביב, כשמשחקים שניים בטוחים בקישור האחורי ורוצים להביא עוד זר בעמדה מספר 10. קרייב ופלקאו יהיו על המגרש, זה לא משאיר לך מקום בהרכב, כי אמור להגיע עוד זר לחלק הקדמי".

נכון לו להגיע להפועל תל אביב? מאור לוי | ברני ארדוב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי