כריסטיאנו רונאלדו בדרך לפרק חדש ומפתיע בקריירה שלו. הכוכב הפורטוגלי ישמש כמפיק בפועל ואף צפוי להופיע בסדרת דרמה חדשה על הכדורגל הבריטי, שבה ייקח חלק גם תיירי הנרי.
הסדרה, שתיקרא "Day 1s", נמצאת כבר בשלבי צילום ותעסוק בעולם הסוכנים והכדורגל האנגלי. בניגוד להפקות קלילות יותר כמו "טד לאסו", היא צפויה להציג מבט רציני וריאליסטי יותר על הנעשה מאחורי הקלעים בענף. הצילומים נערכים, בין היתר, באצטדיונה של בארנט.
רונאלדו יהיה מעורב בפרויקט באמצעות חברת ההפקות "UR•Marv Studios", שהקים יחד עם הבמאי מתיו ווהן, המוכר מסדרת סרטי "קינגסמן". "זהו פרק מרגש עבורי, כשאני מביט לעבר מיזמים חדשים", אמר רונאלדו על כניסתו לעולם הקולנוע והטלוויזיה.
במרכז העלילה יעמוד סוכן כדורגל בדיוני בשם סטנלי דלטון, שאותו יגלם דמיאן לואיס, כוכב "הומלנד" ו"מיליארדים". הרעיון לסדרה פותח על ידי הסוכן דארן דין, שמייצג גם את הנרי ומשמש כמפיק בפועל.
לצד רונאלדו והנרי צפויים להשתתף בסדרה גם הראפר הבריטי דייב והשחקנית קרלוטה באנט. גורמים בתעשייה מעריכים כי ההפקה היוקרתית עשויה לעורר מאבק בין שירותי הסטרימינג על זכויות השידור שלה.
עבור רונאלדו מדובר בצעד משמעותי נוסף מחוץ למגרש. ווהן והפורטוגלי כבר מימנו והפיקו יחד שני סרטי פעולה, והקימו את האולפן במטרה לשלב בין טכנולוגיות חדשות לבין עשייה קולנועית מסורתית.
מה דעתך על הכתבה?