ההצגה מול מכבי חיפה הסתירה את הבעיה הגדולה של עירוני קריית שמונה

play
אריאל שרצקי, עירוני קרית שמונה | דני מרון
צפו: קרית שמונה חגגה מול מכבי חיפה עם שלישייה אדירה כבר במחצית הראשונה 02:43

בקרית שמונה חגגו את ה-0:3 גדול על הירוקים, אך במועדון מודעים לאתגר שמלווה אותם: "אנשים שוכחים שאנחנו בלי בית". אריאל שרצקי זכה למחמאות וצפוי להוביל את הקישור בעונה הקרובה

(גודל טקסט)

שמחה גדולה בעירוני קריית שמונה לאחר הניצחון המרשים 0:3 על מכבי חיפה אמש (שלישי). במועדון שמרו על מרבית השלד מהעונה שעברה, אך עזיבתם של יאיר מרדכי וכריסטיאן מרטינס הייתה משמעותית, ובקבוצה רצו לבחון כיצד יצליחו להסתדר ללא השניים. אריאל שרצקי זכה אתמול למחמאות רבות ונראה כי הקפטן, שבסופו של דבר נשאר במועדון, יהיה גורם משמעותי בהתמודדות עם חסרונם ויידרש להוביל, יחד עם הזרים החדשים, את חוליית הקישור. בקריית שמונה החמיאו גם לניב גבאי, המושאל ממכבי חיפה, שהציג יכולת טובה מאוד.

למרות הניצחון, בקבוצה לא מסתנוורים כאשר הרצון הגדול הוא לסיים עונה מוצלחת יותר אפילו מהעונה שעברה ולהתמודד שוב עד הסוף על כניסה לפלייאוף העליון. בקבוצה הזכירו את העובדה שהם לא מתאמנים ומשחקים בבית, ומקווים שהעבודות לסיום השיפוץ במגרשם יואצו כדי שעוד העונה ובשלב מוקדם יחסית יוכלו לחזור לשחק בבית.

אמאדו סאניה, אריאל שרצקי, עירוני קרית שמונה
יהיה פקטור משמעותי. שרצקי | דני מרון

"אנשים שוכחים שאנחנו בלי בית, אבל זה דבר קריטי עבורנו", אמר שחקן בקבוצה. "נכון שהמגרש בנתניה נהדר וגם מגרשי האימונים טובים, אבל בסוף לשחק מול קהל מקומי זה דבר אחר לגמרי".

עוד באותו נושא: עירוני קרית שמונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי