"לברצלונה כבר יש מישהו יותר טוב": העקיצה לריאל מדריד על הרכש המסתמן

play
יאן דיומנדה | GettyImages
תיקתקנו, 29.7 05:24

עיתונאי בספרד טען כי הבלאנקוס מנסים "למצוא את הלאמין ימאל שלהם", אך הבהיר שלקטלאנים כבר יש שחקן בן 19 עם עתיד מבטיח יותר מדיומנדה, שכבר זכה באליפות אירופה ובגביע העולם

(גודל טקסט)

צירופו המסתמן של יאן דיומנדה לריאל מדריד ממשיך לעורר הדים בספרד. עיתונאי "רדיו מארקה", דויד סאנצ'ס, התייחס לעסקה וטען כי הבלאנקוס מנסים לבנות לעצמם כוכב בסגנון לאמין ימאל, אך לדבריו, ברצלונה כבר מחזיקה בשחקן צעיר ומבטיח אף יותר.

"מה שריאל מדריד מנסה לעשות הוא שיהיה לה לאמין ימאל משלה בסגל לעונה הבאה", אמר סאנצ'ס ועקץ: "לברצלונה כבר יש שחקן בן 19 עם עתיד מבטיח אפילו יותר מזה של דיומנדה, והוא גם כבר אלוף אירופה ואלוף העולם".

לאמין ימאל במדי ספרד | Richard Sellers/Allstar / Contributor

בהמשך טען העיתונאי כי ברצלונה נמצאת בעמדה טובה לקראת העונה הקרובה בזכות איכות הסגל שלה, וסבור שאין צורך בשינויים משמעותיים כדי לזכות בליגת האלופות.

"ברצלונה כבר משחקת כדורגל מצוין, והיא רק צריכה כמה התאמות קטנות כדי להיות יציבה ואמינה יותר, במיוחד במפעלים קצרים כמו ליגת האלופות", סיכם סאנצ'ס.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי