פריז סן ז'רמן מתקרבת להחתמת אחד היעדים המרכזיים שלה בחלון ההעברות של הקיץ. חלוץ ברצלונה, פראן טורס, הודיע לסביבתו כי הוא מעוניין להצטרף לאלופת אירופה, מהלך שעשוי לסלול את הדרך לפתיחת משא ומתן רשמי בין שני המועדונים.
לפי הדיווח היום (שבת) של כלי התקשורת הצרפתי "פוט מרקטו", טורס הבהיר לאנשי מעגלו הקרוב את רצונו ללבוש את מדי פ.ס.ז', ואף עדכן מספר מחבריו בברצלונה בנוגע להחלטתו. בעקבות זאת, הנהלת המועדון הקטלאני נאלצה לרכך את עמדתה ולהביע נכונות להקשיב להצעות. גורמים בברצלונה ובפריז סן ז'רמן צפויים להיפגש בתחילת השבוע הבא במטרה לגבש מתווה מתאים לעסקה, על אף שבשלב זה עדיין אין הסכמה סופית בין הצדדים.
העיתון הספרדי "ספורט" דיווח מוקדם יותר כי פ.ס.ז' הודיעה לשחקן שהיא מוכנה להציע לו חוזה שיהיה גבוה יותר מכל הצעה לחידוש חוזה שברצלונה תגיש לו. במועדון הצרפתי גם מאמינים שיוכלו לשכנע אותו לבצע את המעבר. פריז מחפשת חלוץ חדש שימלא את החלל שנוצר בעקבות עזיבתו של הפורטוגלי גונסאלו ראמוס. טורס נמצא במקום גבוה ברשימת העדיפויות של המאמן לואיס אנריקה, בזכות היכולת שלו לשחק במספר תפקידים בחלק הקדמי, הן במרכז ההתקפה והן באגפים.
העניין של הקבוצה הצרפתית מגיע לאחר העונה הטובה ביותר של הספרדי במדי ברצלונה, שבה כבש 16 שערים ובישל שניים נוספים ב-33 משחקי לה ליגה. בנוסף, הוא היה שחקן משמעותי בזכייה של נבחרת ספרד במונדיאל 2026, לאחר שכבש את שער הניצחון בגמר מול ארגנטינה.
בגיל 25, טורס מתאים בדיוק לסגנון השחקנים שלואיס אנריקה מחפש בהתקפה שלו. הגמישות הטקטית שלו והיכולת להשתלב במספר עמדות הפכו אותו לאחד השמות הבולטים שנבחנים בתוך המועדון הצרפתי. אם העסקה תושלם, טורס יהפוך לשחקן השני בתוך שישה חודשים שעובר מברצלונה לפריז סן ז'רמן, אחרי הכישרון הצעיר דרו פרננדס. אוסמן דמבלה הקדים את שניהם כשביצע מעבר דומה לפני שלוש עונות.
מה דעתך על הכתבה?