גם ברצלונה מתעניינת: החלוץ שיכול להצית את סוף חלון ההעברות

play
האנזי פליק | Getty images
צפו: ברצלונה הפסידה לברמינגהאם בפנדלים לאחר 2:2 קצבי, 28 דקות לגורן 01:46

לפי הדיווחים, טוטנהאם כבר הגישה הצעה שנדחתה, הבלאוגרנה עוקבת אך נרתעת מהשכר, וגם אתלטיקו מדריד ירדה מהעסקה. ויקטור אוסימן שוב במרכז תשומת הלב של השוק האירופי

(גודל טקסט)

ויקטור אוסימן עשוי להפוך לאחד השמות החמים ביותר בשבועות האחרונים של חלון ההעברות, אם גלאטסראיי והשחקן עצמו יחליטו לפתוח את הדלת למעבר. לפי דיווח ב-"CaughtOffside", טוטנהאם כבר הגישה הצעה ראשונית של כ-60 מיליון יורו עבור החלוץ הניגרי, אך זו נדחתה על ידי המועדון הטורקי.

במקביל, ב"ספורט" דווח כי ברצלונה מודעת לכך שניתן יהיה לצרפו תמורת כ-75 מיליון יורו, אך שכרו הגבוה מהווה מכשול משמעותי. אוסימן מרוויח כ-15 מיליון יורו נטו לעונה, בנוסף לבונוסים, ומחזיק גם בכל זכויות התדמית שלו. על פי הדיווח, ללא הפחתה משמעותית בשכרו, עלות העסקה תהיה גבוהה מדי – צעד שהשחקן מעולם לא הסכים לשקול.

החלוץ בן ה-27 שמר לאורך הקריירה על יכולת כיבוש מרשימה. לאחר שהיה ממלכי השערים של הסרייה A במדי נאפולי, אוסימן חזר לכושרו בגלאטסראיי אחרי תקופה לא פשוטה מאז עזיבתו את איטליה.

ויקטור אוסימן | Gettyimages

עם זאת, לפי הדיווח, אופיו הסוער של הניגרי הפך אותו לדמות מורכבת בחדר ההלבשה, מה שבסופו של דבר הוביל אותו לשחק בטורקיה למרות מעמדו כאחד החלוצים הבכירים בעולם.

בימים האחרונים נפוצו דיווחים על מחלוקות בענייני מס בין אוסימן לגלאטסראיי, וכן נטען כי ויתר על סרט הקפטן. ההתפתחויות הללו עשויות להעיד על אפשרות של שינוי כיוון בקריירה, כאשר טוטנהאם ממשיכה לחפש חלוץ מרכזי בכיר, אך צפויה להתמודד עם תחרות מצד מועדונים נוספים אם השחקן אכן יהפוך לזמין.

גם אתלטיקו מדריד בדקה את האפשרות לצרפו, אך נסוגה בשל דרישות השכר הגבוהות, בעוד שבברצלונה, לפחות בשלב זה, האפשרות כאמור אינה עומדת על הפרק. עוד צוין כי אוסימן לא צפוי לשוב לאיטליה, שכן חוזהו כולל סעיף שמקשה על מכירתו לקבוצה מהסרייה A, ומחייב את גלאטסראיי לשלם לנאפולי פיצוי של 70 מיליון יורו במקרה כזה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי