מכבי נתניה ממשיכה לחפש רכש: זה הצעד למילוי האצטדיון מול מכבי ת"א

play
שחקן מכבי נתניה דור חוגי חוגג עם חבריו | ברני ארדוב
צפו: דאבו וחוגי כבשו, מכבי נתניה ניצחה 0:2 את הפועל פ"ת בגביע הטוטו 02:36

היהלומים מחפשים בלם, קשר אחורי ושחקן כנף זרים, אך טרם הושג סיכום עם אחד מהם כדי להביאו לישראל. במועדון החליטו - כל בעל מנוי יקבל כרטיס חינם למשחק מול מכבי תל אביב בראשון (20:00, ספורט4). וגם: ההכנסה

קבוצות: מכבי נתניה
(גודל טקסט)

מכבי נתניה מתכוננת למפגש מול מכבי תל אביב בחצי גמר גביע הטוטו, שייערך ביום ראשון הקרוב באצטדיון "מרים" (20:00, ספורט4). היהלומים הגיעו למעמד לאחר שסיימו בראש בית ב', וההעפלה לארבע האחרונות כבר מבטיחה למועדון הכנסה של לפחות 360 אלף שקל – הסכום שיקבלו שתי המפסידות בחצי הגמר. בנתניה יוכלו להגדיל את ההכנסה בכמה מאות אלפי שקלים נוספים אם יעפילו לגמר, ובוודאי אם יסיימו את המפעל עם הגביע.

בנתניה מאמינים שהאצטדיון יהיה כמעט מלא וכחלק מהרצון למלא לפחות את יציעי אוהדי נתניה, הוחלט על מבצע מיוחד לאוהדים בצהוב-שחור, כאשר כל בעלי המנויים ייקבלו כרטיס בחינם למשחק. עד כה נמכרו כ-3300 מנויים ובנתניה הודיעו שגם מי שיירכשו מנוי עד המשחק, ייקבלו כרטיס לחצי הגמר נגד הצהובים מתל אביב.

בחלק המקצועי ממשיכים בנתניה לחפש בלם, קשר אחורי ושחקן כנף זרים, כאשר בימים האחרונים עלו על הפרק מספר בלמים, אולם טרם הושג סיכום עם אחד מהם כדי להביאו לישראל.

אוהדי מכבי נתניה
| ברני ארדוב

הערב תקיים הקבוצה משחק אימון נגד הפועל ניר רמת השרון מהליגה הלאומית, במשחק שיוקדש לזכרו של רפי ימיני ז"ל, איש המשחק המיתולוגי של רמת השרון, שהלך לעולמו לפני שבוע.

עוד באותו נושא: מכבי נתניה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי