תמורת כ-2.5 מיליון ש"ח: פריצת דרך במגעים למכירת כוכב הפועל פתח תקוה

play
סונגה | קובי אליהו
צפו: ישראל דאפה כבש צמד, הפועל ירושלים ניצחה 1:3 את הפועל פתח תקוה 02:48

הזמבי מעוניין במעבר למוריירנסה, שהגדילה את הצעתה וכעת הצדדים קרובים להבנות. המלאבסים כבר נערכים לאפשרות שייאלצו למצוא מחליף, במקביל למאמצים לצרף בלם זר

קבוצות: מכבי פתח תקוה
(גודל טקסט)

האם הפועל פתח תקוה עומדת להיפרד מכוכב נוסף? בשבועות האחרונים מתקיימים מגעים בין המועדון לבין מוריירנסה מהליגה הפורטוגלית, שמעוניינת לצרף את שחקן הכנף הזמבי צ'יפיוקה סונגה. עד כה השיחות התקדמו באיטיות, בעיקר בשל הפערים הכספיים, כאשר הדרישות של המלאבסים נותרו גבוהות משמעותית מהסכום שהוצע מצדה של הקבוצה הפורטוגלית.


לאחרונה נראה כי חלה התקדמות בין הצדדים, ואחרי שהפורטוגלים כבר העלו את הצעתם לכ-700 אלף יורו (כ-2.5 מיליון ש"ח) עבור סונגה, מעריכים גורמים המעורים בפרטים כי ניתן יהיה לסגור את עניין מכירתו של השחקן. הזמבי עצמו מעוניין במעבר, ובפתח תקוה ממתינים שהפורטוגלים ישדרגו את סכום ההצעה, כך שיהיה אפשר להגיע לעמק השווה.

צ'יפיוקה סונגה שחקן הפועל פתח תקוה חוגג שער
צ'יפיוקה סונגה שחקן הפועל פתח תקוה חוגג שער | אודי ציטיאט

אם סונגה אכן יימכר, תצטרך פתח תקוה לחפש לעצמה שחקן כנף זר נוסף. לאחרונה כבר נאמר למספר סוכנים שינסו לאתר שחקן כנף זר אחר, במקום הזמבי שצפוי לעזוב. בעונה שעברה, במיוחד לאחר מכירתו של ג'וסליין טאבי לסנדרלנד האנגלית, הפך סונגה לאחד משחקני המפתח במערך של המאמן עומר פרץ, כשהוא מסיים את העונה עם שישה שערי ליגה ושלושה בישולים.

בנוסף, נמשכים החיפושים אחר בלם זר, זאת לאחר שעסקת החתמתו של הבוליביאני דייגו ארויו תקועה בשלב זה ואינה מתקדמת מול קבוצתו שחטאר דונייצק.

עוד באותו נושא: הפועל פתח תקוה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי