דיווח: ברצלונה פועלת להחתמת אחד השחקנים המבטיחים באירופה

אחרי עזיבתו של אראוחו והספקות סביב עתידו של ז'ול קונדה, הקטלאנים בוחנים חיזוק למרכז ההגנה וסימנו את בלם ר.ב. לייפציג, שמוערך ביותר מ-30 מיליון יורו

(גודל טקסט)

ברצלונה עשויה לעבור שבועות עמוסים במיוחד עד לסגירת חלון ההעברות. אחרי שכבר צירפה מספר שחקנים, אלופת ספרד מקווה להשלים השבוע את מכירתו של פראן טורס ואת צירופו של רודרי, אך במועדון כבר חושבים על המהלכים הבאים. כעת, על פי דיווח ב"ספורט" הקטלוני, בארסה בוחנת אפשרות להתחזק במרכז ההגנה.

עזיבתו של רונאלד אראוחו, ובמיוחד חוסר הוודאות סביב ז'ול קונדה, שמחזיק במספר הצעות, גורמים לאנשי המועדון לבחון אפשרויות חדשות. לפי העיתונאי אקרם קונור, המנהל המקצועי דקו כבר יצר קשר עם ר.ב. לייפציג כדי לברר את מצבו של קסטלו לוקבה, בלם צרפתי צעיר ומוערך שמסומן כאחד השחקנים המבטיחים בעמדתו באירופה.

קסטל לוקבה | George Wood / Stringer

לוקבה כבר היה ברשימת הבלמים המועדפים של ברצלונה בתחילת חלון ההעברות, יחד עם אלסנדרו בסטוני. הוא נחשב לשחקן שמוערך מאוד על ידי דקו והאנזי פליק והיה אחת האפשרויות הבולטות במועדון, לצד כריסטיאן "קוטי" רומרו, שבסופו של דבר צפוי להצטרף לאתלטיקו מדריד.

מדובר בבלם שמאלי, בינלאומי צרפתי, שהציג יכולת גבוהה מאוד בבונדסליגה ונחשב לאחד הפרוספקטים הבולטים בכדורגל האירופי. פליק מכיר אותו היטב, ובברצלונה רואים בו אופציה מעניינת במיוחד לחיזוק החלק האחורי.

בשלב זה, התוכנית של בארסה היא להשלים את צירופו של ז'ואאו קנסלו כדי לחזק את עמדות המגנים, אך עזיבתו של אראוחו הותירה את מרכז ההגנה מדולדל יותר. במועדון בחנו בתחילה אפשרויות זולות יותר, אולם אם קונדה אכן יעזוב לצמיתות, הקטלונים צפויים ללכת על בלם ברמה גבוהה. לפי הדיווח, בסטוני כבר ירד מהפרק, בין היתר בעקבות החלטה של פליק.

ז'ואאו קאנסלו חוגג במדי ברצלונה | LLUIS GENE

לוקבה, שמחזיק בהערכה רבה גם בפרמיירליג, כבר קיבל הצעות ממועדונים באנגליה אך בחר עד כה להישאר בלייפציג. שוויו מוערך ביותר מ-30 מיליון יורו, אולם הוא עשוי להיות מוכן לעזוב אם תגיע הצעה ממועדון בסדר גודל של ברצלונה.

לפי הדיווח, בארסה כבר ביררה את זמינותו של הבלם ואת המחיר שיידרש עבורה, וזאת בתקופה שבה הולך ונעשה קשה יותר לצרף שחקנים ממועדוני הצמרת באירופה.

שם נוסף שנמצא ברשימה של ברצלונה הוא אמריק לפורט. נציגיו הציעו את השחקן למועדון תמורת סעיף שחרור קבוע, והוא מעוניין לעזוב את אתלטיק בילבאו. עם זאת, בברצלונה רוצים להימנע מסיבוכים ויפעלו למהלך רק אם מצב חוזהו יהיה ברור לחלוטין, זאת על רקע היחסים המתוחים עם בילבאו בעקבות פרשת ניקו וויליאמס.

עוד באותו נושא: ברצלונה, לייפציג

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי