מוטי איוניר ואלון חרזי התייחסו בתוכנית הספורט של 103FM לפרידה של בית"ר ירושלים מברק יצחקי ולהחלטה של אלמוג כהן לרדת לקווים ולאמן את הקבוצה.
איוניר הודה כי לא ציפה לשינוי על הקווים: "מאוד הופתעתי מהפרידה מברק יצחקי, לא חשבתי שזה משהו שהולך לקרות. אני חושב שבעונה שעברה הוא ואלמוג כהן היו במקום הנכון. ברק בחדר ההלבשה מול אוסף הכוכבים הלא פשוטים מבחינת ההתנהלות, אלמוג בחלק המקצועי. הוא גם היה קרוב מאוד באימונים ותרם את החלק שלו".
בהמשך הסביר מדוע לדעתו החיבור של יצחקי לשחקנים היה משמעותי: "הכריזמה של יצחקי, העובדה שהשחקנים העריכו וכיבדו אותו ונתנו לו מה שצריך לתת למאמן בחדר ההלבשה, החיבור שלו לשחקנים היה מצוין וזו נקודה שיכולה להיות למכשול לבית"ר".
על אלמוג כהן הוסיף איוניר: "אלמוג הוא איש מקצוע מצוין. מבחינת מערכת היחסים מול השחקנים הוא שונה לגמרי מברק יצחקי. צריך לראות איך ההתמודדות תגיע בימים הפחות טובים".
חרזי התייחס להחלטה של כהן לאמן בעצמו והעיד מניסיון אישי: "בזמנו אני הייתי מנהל מקצועי בעכו, יובל נעים אימן וזה עבר טוב. לא רצו שיובל ימשיך, רצו שארד לקווים ולא הסכמתי. זו מלכודת דבש מאוד קורצת. כשיובל אימן הייתי בגב שלו, עזרתי לו, ראיתי את המשחקים מזווית שונה וזה עבד מצוין. כשירדתי לדשא לא היה מי שיכוון אותי וזה חיסרון".
לסיום התייחס חרזי גם להיבט הכלכלי בהחלטה: "בינינו, הבעלים חוסכים משרה. אני לא חושב שברק אברמוב חשב רק כלכלית וזה לא היה השיקול המרכזי, אבל זה גם חלק מהעניין".
מה דעתך על הכתבה?