"אני אוהב את האתגרים החדשים האלה": ענאן חלאילי בריאיון לקריסטל פאלאס

כוכב נבחרת ישראל התראיין לראשונה מאז הצטרף לקבוצה מהפרמיירליג והציב רף גבוה: "שלושה תארים זה לא מספיק". במועדון בירכו על צירופו והביעו התלהבות מההחתמה. צפו

קבוצות: קריסטל פאלאס
(גודל טקסט)

לאחר תקופה ממושכת של מגעים ודיווחים סביב עתידו, ענאן חלאילי השלים היום (שבת) את המעבר לקריסטל פאלאס, בעסקה שהפכה ליקרה ביותר אי פעם עבור שחקן ישראלי.

"אני שמח להיות כאן, אני נרגש ולא יכול לחכות להתחיל", אמר כוכב נבחרת ישראל. "עקבתי אחרי הפרמיירליג, זה אתגר חדש עבורי, ועקבתי אחרי קריסטל פאלאס במשך זמן רב. אני שמח להיות כאן".

שחקן הכנף הישראלי הוסיף וסיפר: "הגיע לפאלאס לזכות בשלושה תארים ואני רוצה לעשות יותר. לא מספיק לזכות בשלושה תארים. אנחנו רוצים לעשות כמה שיותר ואני כאן כדי לעזור לקבוצה. זו הליגה הטובה בעולם, אתגר חדש. אני אוהב את האתגרים החדשים האלה, ואני מוכן. אני חזק, אני מהיר. אני אוהב לכדרר. אבל אני גם אוהב להגן. אני אוהב לעזור לקבוצה ולהראות לאוהדים את האיכויות שלי".

היו"ר סטיב פאריש אמר: "אנחנו נרגשים מאוד שהשלמנו את ההחתמה הזו ושמחים שענאן בחר להמשיך את דרכו בקריסטל פאלאס. אנחנו מצפים לקבל את פניו בסלהרסט פארק".

עוד באותו נושא: ענאן חלאילי, קריסטל פאלאס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי