על העמדה של מנור סולומון: דיווח – השחקן שעל הכוונת של ווסטהאם

באתר האוהדים של הפטישים ציינו כי ראש מחלקת הסקאוטינג, נילס קופן, סימן מספר שחקנים צעירים מהשוק הסקנדינבי, בהם שחקן כנף בן 20 על העמדה של הישראלי

(גודל טקסט)

ראש מחלקת הסקאוטינג של ווסטהאם, נילס קופן, הגיע למועדון אחרי תקופה בקופנהגן הדנית ולפני כן בריינג'רס, עם מוניטין שטרם הוכח בליגות האנגליות. באתר האוהדים "Claret & Hugh" ציינו כי העבודה המוקדמת שלו בווסטהאם נראית כמי שמתקנת את אלמנט ה"לא מוכח", עם יואל ולטמן ומנור סולומון שחתמו בקבוצה, ארנה אנגלס ש"בדרך" וטרוי פארוט שנמצא בקטגוריית ה"תקווה".

בנוסף, באתר דיווחו על שלושה שחקנים שקושרו לווסטהאם בסוף השבוע, כולם בקטגוריית "הכישרונות העולים", וכולם מקבוצות נורבגיות – מה שמצביע על הניסיון והקשרים של קופן מהליגות הסקנדינביות.

"ההצעה המפתיעה שנשלחה ונדחתה עבור שחקן הכנף של ויקינג, אדווין אוסטבו, והדיווח על שחקן הכנף דניאל ג'וב מהליגה השנייה בנורבגיה, מצביעים על כך שהפטישים מחפשים שווקים חדשים כדי להשיג כישרונות צעירים במחיר משתלם יותר", נכתב ב-"Claret & Hugh".

שחקני ווסטהאם חוגגים | Getty images

לפי הדיווח, ווסטהאם כבר הגישה הצעה לצרף את ג'וב, ניגרי בן 20 המשחק בעמדה של מנור סולומון, כשגם לצ'ה מהסרייה A הגישה הצעה לקבוצתו, קונגסווינגר. לפי הנטען, שני המועדונים הציעו כ-3.4 מיליון ליש"ט עבור הכישרון הצעיר.

השם השלישי שהוזכר באתר הוא פטריק ברג: "דווח כי ווסטהאם שקלה, או ככל הנראה שקלה בעבר, מהלך עבור קשר נבחרת נורבגיה ובודו גלימט. ייתכן שהעניין בו נבחן לפני שהמועדון התבסס על אנגלס מסלטיק".

באתר סיכמו כי לא יהיה מפתיע אם הפטישים ינסו לקדם לפני סגירת חלון ההעברות אחת ההמלצות של קופן. תג מחיר של עשרה מיליון יורו עבור אוסטבו נראה כמו הימור משתלם יותר על "יהלום גולמי" לעומת ההימור של טים שטיידטן על לואיס גיירמה הברזילאי, שעליו שילמה ווסטהאם 25 מיליון יורו לפני שנתיים – מהלך שכעת נחשב להימור לא מוצלח.

עוד באותו נושא: ווסטהאם, מנור סולומון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי