עזיבתו המתקרבת של של רודרי לברצלונה הותירה חלל משמעותי במנצ'סטר סיטי, אך אלופת אנגליה לא מתכוונת להישאר ללא מענה. לפי הדיווחים האחרונים בספרד ובאנגליה, המועדון כבר סגר עם מחליף.
מדובר באיוב בועדי בן ה-18, שהצטיין במונדיאל האחרון במדי נבחרת מרוקו. הקשר המרוקאי הבינלאומי היה במשך תקופה ארוכה על הכוונת, ובשעות האחרונות המגעים בין הצדדים הואצו משמעותית. לפי הדיווח, ליל צפויה לקבל 100 מיליון אירו עבור הכישרון הצעיר, שצפוי לחתום על חוזה ארוך טווח של שש או שבע עונות.
בועדי כבר ממתין לעבור את הבדיקות הרפואיות, ובאנגליה מדווחים כי הוא מעוניין להיות זמין כבר לפתיחת העונה בפרמיירליג.
עזיבתו של רודרי הפכה את החיזוק במרכז השדה למשימה מרכזית עבור סיטי. הקבוצה אמנם השקיעה 135 מיליון ליש"ט באליוט אנדרסון, אך במועדון מבינים כי יש צורך בשחקנים נוספים שיתנו מענה במרכז המגרש.
גם העובדה שברנרדו סילבה עזב את הקישור, בעוד טיג'אני ריינדרס צפוי להכניס סכום משמעותי ממכירתו, הגבירה את הצורך של סיטי להתחזק באזור הזה.
בליל רצו בתחילה להשאיר את בועדי לעונה נוספת בהשאלה, אך התוכנית הזו ירדה מהפרק. במנצ'סטר סיטי רוצים את הקשר כבר עכשיו, והמאמן פפ גווארדיולה צפוי לקבל לידיו את אחד הכישרונות הצעירים המדוברים באירופה.
מה דעתך על הכתבה?