"רואים שהוא החתמה מדהימה": במכבי תל אביב התמוגגו מהשחקן החדש

play
| דני מרון
דאבל דריבל פרק 65 54:34

הצהובים עדיין מתאמנים בסגל חסר, אך שובו של הפורוורד אחרי שנתיים בפנרבחצ'ה כבר מעורר התלהבות במועדון. קיטון וואלאס יצטרף השבוע, ובמקביל נמשכים המגעים לשדרוג שכרו של רומן סורקין.

(גודל טקסט)

ההכנות של מכבי תל אביב לעונה הקרובה נמשכות, אך הצהובים עדיין רחוקים מעבודה בסגל מלא. מעבר לפציעות, מספר שחקנים שוהים עם נבחרותיהם וצפויים לחזור רק בתחילת השבוע הבא. מי שיחזור למועדון כבר במהלך השבוע הוא קיטון וואלאס, שהגארד החדש קיבל אישור מיוחד לאחר חתונתו בסוף השבוע להגיע באיחור של כשבוע ביחס לחבריו.

בינתיים מי שכן נמצא בישראל וגורם לסיפוק רב אצל אנשי מכבי הוא הפורוורד בונזי קולסון. השחקן שחזר לצהובים אחרי שנתיים בפנרבחצ'ה התקבל בחיבוק גדול על ידי האוהדים, ואנשי הקבוצה, וגם בצוות מספרים על רוח מחודשת שהוא הביא איתו.

מקבל אהבה מהקהל הצהוב. קולסון | קובי אליהו

"כל מה שזכרנו מבונזי, זה מה שקיבלנו גם עכשיו", אמר אחד מאנשי מכבי, "מלבד היכולות והאגרסיביות חסרת הפשרות שלו, שאני מאמין שנראה מההתחלה, הוא מביא איתו אנרגיות וחיוך שכל כך חשובים לקבוצה. עוד לפני שהוא עלה למשחק אחד העונה, רואים שהוא החתמה מדהימה".

במקביל להופעה הטובה שלו במשחק ההכנה של נבחרת ישראל, במכבי מקווים לסגור בקרוב על שדרוג שכרו של רומן סורקין, וייתכן שאף הארכת החוזה בשנה נוספת. לשחקן הפנים חוזה עד קיץ 2029, תמורת קצת פחות ממיליון דולר, כשהצדדים נמצאים כבר תקופה בשיחות על שדרוג השכר לאור העלייה המשמעותית בתקציב הקבוצה העונה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי