א', בן 23, סיפר כי אינו אוהד כדורגל אדוק, אך הגיע למשחק יחד עם אחיו, אוהד הפועל ירושלים. א' העיד כי השניים נפצעו אתמול בתקיפה של אוהדי מכבי תל אביב ברחובות, לאחר המשחק בין הקבוצות. "בסיום המשחק, כשעשינו את דרכנו לרכב, ראינו התגודדות סביב רכב של אוהד הפועל ירושלים, אותו אוהד שמופיע בסרטון. ניפצו לו את השמשות ותקפו אותו, אז באנו לראות אם אנחנו יכולים לעזור".
א' ואחיו פונו לטיפול בבית החולים: "כשהגענו לשם כבר נכנסנו לאירוע, אחי ואני ספגנו אלות לפנים, על אחי זרקו גם סלע אני נפגעתי פגיעות חיצוניות, אבל הוא נפגע פגיעות פנימיות, הלכנו לבית חולים קפלן לטיפול ומשם העבירו אותו למחלקה נוירולוגית בבלינסון".
"יש חשש לסדק בגולגולת, דימום פנימי", המשיך א' לספר על מצבו של אחיו. "הוא עוד בסדרת בדיקות, אני כבר שוחררתי בלילה. אני לא מבין איך דבר כזה קורה? לא עשינו כלום, סתם אוהדי כדורגל שבאו לפרוק זעם. אם לא הייתי יודע שזה כדורגל הייתי אומר שזה פיגוע לכל דבר וענין והאנשים האלה צריכים לקבל כדור בראש, ככה צריך להתייחס ולטפל בזה."
"אנשים באים לראות כדורגל ומותקפים ככה? בלתי נתפס לאן האלימות כאן יכולה להגיע, פשוט עצוב, זה כבר לא אירוע בין ארגוני אוהדים, אוהדים תמימים שרק רצו לחזור הביתה אחרי משחק והותקפו על ידי אוהדי הקבוצה שניצחה ואמורים להיות שמחים". המשטרה הודיעה מוקדם יותר כי נעצרו שני חשודים בתקיפה.
מה דעתך על הכתבה?