העיתונאי אקרם קונור, שמרבה לפרסם דיווחים הנוגעים לשוק ההעברות, עומד במוקד ביקורת לאחר שהוצג תיעוד של מספר דיווחים שלו שנמחקו בדיעבד – ובהם גם אחד הנוגע לענאן חלאילי.
לפי התיעוד, ב-11 ביולי פרסם קונור דיווח שקישר את חלאילי למעבר לאינטר. הפוסט נותר באוויר במשך 35 ימים, אך נמחק ב-15 באוגוסט – היום שבו השלים הישראלי את מעברו לקריסטל פאלאס. המעבר של הישראלי לאינטר כבר היה סגור אך נפל בגלל בדיקות רפואיות. לא מדובר בדיווח כוזב, כך שההחלטה למחוק את הציוץ נחשבת לתמוהה.
בפרסום הודגש כי מדובר בחלק מדפוס רחב יותר. אליף אלמאס קושר על ידי קונור לר.ב. לייפציג בשני פוסטים שונים, שפורסמו ב-5 וב-11 באוגוסט. שניהם נמחקו ב-22 באוגוסט, ביום שבו אטאלנטה הודיעה על צירופו.
גם במקרה של גוליילמו ויקאריו נרשם תיעוד דומה. השוער קושר לטורינו ב-13 באוגוסט, אך הפוסט נמחק חמישה ימים לאחר מכן, ביום שבו הצטרף ליובנטוס.
בחשבון שעוקב אחר אמינות דיווחים בשוק ההעברות הבהירו כי המחיקות אינן מוחקות את התיעוד עצמו: "כל מחיקה נמצאת ברישום הציבורי עם שני חותמות הזמן, וכל דיווח ממשיך לקבל ציון. מחיקה לעולם לא משנה את הציון. אין לנו דעות. יש לנו חותמות זמן".
מה דעתך על הכתבה?