תם הפרק של סייד אבו פרחי במכבי תל אביב. החלוץ המריא הבוקר (רביעי) לארצות הברית, שם יעבור את הבדיקות הרפואיות לקראת החתימה הרשמית בקולורדו ראפידס מה-MLS, זאת לאחר שקיבל את הוויזה לה המתין בשבוע האחרון. הצהובים יחסרו אותו במשחק מול לוגאנו בגיאורגיה, אליו יצאו בצהריים.
אבו פרחי המריא בשעות הבוקר המוקדמות לארצות הברית ועם הגעתו לקולורדו יעבור בדיקות רפואיות, שלאחריהן הוא צפוי לחתום על חוזהו בקבוצה. קולורדו ראפידס תרכוש אותו ממכבי תל אביב תמורת 6 מיליון דולר, כאשר מיליון דולר נוספים עשויים להתווסף במסגרת בונוסים.
החלוץ המשיך לשחק במשחקיה האחרונים של מכבי תל אביב למרות שהסיכום על העברתו כבר הושג, מאחר שהמתין לקבלת הוויזה. אתמול התקבל האישור המיוחל והבוקר הוא כבר המריא, במטרה לפתוח פרק חדש בקריירה.
מכבי תל אביב, מצדה, תאלץ להסתדר ללא אבו פרחי במשחק הגומלין מחר מול לוגאנו (חמישי, 19:00, ספורט2), ותנסה לשמור על המסורת ולהגיע עונה נוספת לשלב הליגה.
כזכור, קולורדו ראפידס רצתה לפני שנה לרכוש את סתיו למקין, אבל הוא העדיף בסוף את ההצעה של טוונטה ההולנדית. הבעלים של המועדון מחזיק גם בארסנל. מדובר בבעלים שיש לו אחזקות בעוד מועדוני ספורט בארצות הברית, ולא רק בכדורגל. המועדון מדורג כרגע במקום ה-11 במערב עם 22 נקודות אחרי 18 מחזורים.
מה דעתך על הכתבה?