קארים בנזמה נפרד מאל הילאל, אבל בגיל 38 הוא עדיין לא מתכוון לתלות את הנעליים. החלוץ הצרפתי כבר מחזיק בהצעה מה-MLS, כאשר במקביל הוא בוחן אפשרויות נוספות להמשך הקריירה.
על פי דיווח של העיתונאי הספרדי חוסה פליקס דיאס, שפורסם ב-"אס", בנזמה קיבל מספר הצעות לאחר הפרידה מאל הילאל, כשאחת מהן מגיעה מהליגה האמריקאית, אך שמה של הקבוצה עדיין לא פורסם.
למרות ההצעה מעבר לים, נראה כי בשלב זה העדיפות של זוכה כדור הזהב היא להמשיך לשחק דווקא בסעודיה. לפי דיווח נוסף שמצטט את דיאס, בנזמה מעוניין להמשיך בקריירה ולא שוקל פרישה באופן מיידי.
בנזמה הגיע לאל הילאל רק בפברואר האחרון מאל-איתיחאד, אך עזב אחרי תקופה קצרה שבה רשם 16 הופעות, כבש 10 שערים ובישל חמישה נוספים. כעת הוא עשוי לחזור לאל-איתיחאד או לעבור לקבוצה סעודית אחרת, כאשר האפשרות של ה-MLS נמצאת גם היא על השולחן.
מה דעתך על הכתבה?