מכבי תל אביב הגישה הצעה על שחקן כנף מהליגה הבכירה בצרפת | צפו בביצועיו

play
אלייז'ה אודדה | Getty images
צפו: דור פרץ כבש צמד, מכבי ת"א חגגה עם 1:3 מול מכבי חיפה 03:42

אלייז'ה אודדה, שנרכש על ידי טרואה בקיץ שעבר ב-3 מיליון יורו, עשוי להצטרף לצהובים כמושאל עם אופציית רכישה

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב ממשיכה בחיפוש אחר שחקן כנף זר והגישה הצעה על הכישרון הניגרי אלייז'ה אודדה. מדובר בשחקן כנף בן 19 ששייך לטרואה הצרפתית, המשתייכת לסיטי גרופ כאחת מקבוצות הבת של מנצ'סטר סיטי. לאחר שלא התאקלם בצרפת, אודדה מתאמן באנגליה והוזכר כמועמד לכמה קבוצות בליגת המשנה, אך החלון נסגר באי הבריטי והוא לא חתם באף אחת מהן. כעת עומדות בפניו האופציות של מכבי תל אביב וכן הצעות מהליגה הטורקית, כשהחוזה שלו בטרואה הוא עד 2030.

אודדה החל את דרכו באקדמיות הנוער קאסל ואייקון אללה בניגריה, לפני שעבר לאירופה בגיל 18. הוא חתם בשריף טירספול בפברואר 2025, סייע לה לזכות בגביע ובספטמבר אשתקד, אחרי שהרשים במוקדמות מפעלי אופ"א עם שערים נגד אוטרכט (מוקדמות הליגה האירופית) ואנדרלכט (מוקדמות הקונפרנס ליג), נמכר ב-3 מיליון יורו לטרואה. הוא לא הרבה לשחק בקבוצה הבוגרת ורשם 10 הופעות בליגה השנייה בצרפת ועוד שלוש בגביע, כשטרואה עלתה ליגה בקלות.

צפו בביצועיו של אלייז'ה אודדה

בניגוד לשינויי העמדות בשריף, בטרואה השתמשו בו רק כקיצוני ימני והוא תרם שער אחד בגביע ובישול בליגה, ב-13 הופעות כאמור בכל המסגרות.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי