ענאן חלאילי היה שותף הערב (שבת) לניצחון 2:3 הדרמטי של קריסטל פאלאס על פולהאם, והשלים 90 דקות לראשונה בפרמיירליג. אחרי המשחק, הישראלי שחגג שלשום את יום הולדתו ה-22, שוחח עם ניב דברת, שליח ספורט1 באנגליה.
"אף אחד לא ידע שיש לי יום הולדת, לא אמרתי לאף אחד", סיפר חלאילי. "זה כיף מאוד לשחק ולנצח משחק חוץ כזה, דרבי לונדוני – אין מאושר ממני".
על המהלך שהוביל לשער הניצחון של בן צ'ילוול, ובו עלתה אפשרות שנעשתה עליו עבירה ברחבה, אמר: "לא היה, לא. הייתי מעורב במהלך, אבל לא בישלתי".
חלאילי התייחס גם למאמנו החדש, פייר סאג': "הוא מאמן טוב, מאמן מצוין. אני נותן את המקסימום בכל אימון ואמשיך את זה, וכולנו נמשיך בעזרת השם לנצח משחקים ויהיה טוב".
אחרי שהשלים משחק מלא לראשונה בליגה האנגלית, הודה הישראלי בהבדלי האינטנסיביות לעומת בלגיה: "בבלגיה הייתי משלים 90 דקות בקלות, היום הייתי גמור. זה קשה מאוד, קשוח, אבל הגיע לנו לנצח".
ב"We Are Palace" העניקו לחלאילי ציון 4 מתוך 10 על הופעתו. באתר כתבו כי "היה לו אחר צהריים שקט עד 15 הדקות האחרונות, אז הוא התעורר ועזר לייצר את שער הניצחון של צ'ילוול". עוד הוסיפו כי "הוא נראה מעט חלש מבחינה הגנתית לעיתים, אבל פיצה על כך עם היוזמה ההתקפית שלו".
שלושת השערים של פאלאס הגיעו מהמגנים השמאליים – צמד של טייריק מיטשל ושער ניצחון של צ'ילוול – וחלאילי סיכם: "גול שלהם זה כמו גול שלי. לא אכפת לי מי יבקיע, מה שחשוב זה שננצח. בקרוב אבקיע גם אני בעזרת השם".
מה דעתך על הכתבה?