אייל גולסה אולי כבר לא נמצא מדי שבוע במרכז המגרש, אבל נראה שהוא בהחלט מצא לעצמו זירה חדשה שבה הוא יודע לשחק.
כדורגלן העבר שהודיע על פרישה ממש השבוע, נכנס לאחרונה לעולם הנדל"ן, אבל הסיפור התחיל הרבה יותר בתמימות ממה שאפשר לחשוב: גולסה ורעייתו רכשו דירות מחברת קידר מבנים, בלי לתכנן להפוך את הרכישה למשהו מעבר להשקעה הפרטית שלהם. אלא שאז החלו להגיע הטלפונים.
חברים ואנשים מהסביבה ששמעו על העסקה החלו להתעניין, לשאול שאלות ולבדוק אם גם הם יכולים להצטרף. בתוך זמן קצר התגבשה קבוצה ראשונה של עשרה רוכשים.
ההצלחה של הקבוצה הראשונה הולידה את השלב הבא. גולסה מספר כי כוח הקנייה של הקבוצה והתנאים שהושגו בעקבותיה הובילו אותו להמשיך הלאה – וכעת נבנית קבוצה נוספת, שכבר קיבלה לדבריו מחירים ותנאים בלעדיים שלא יוצעו לקהל הרחב.
ומה לגבי החברה שעומדת מאחורי העסקאות? מדובר בקידר מבנים, חברה משפחתית ותיקה הפועלת כבר יותר משישה עשורים.
גולסה עצמו מספר כי החוויה שלו כרוכש הייתה משמעותית במיוחד, וכי מהרגע הראשון ועד קבלת המפתח הרגיש שקיבל ליווי אישי וצמוד.
כך או כך, נראה שהמהלך החדש של גולסה מסמן עבורו כניסה לזירה חדשה לגמרי. הפעם אין שופט, אין כדור ואין 90 דקות – אבל בהחלט יש עסקאות, דירות והרבה מאוד כסף על המגרש.
אז האם אייל גולסה בדרך לקריירה שנייה בעולם הנדל"ן? ימים יגידו.
מה דעתך על הכתבה?