אחרי עונה אחת במכבי תל אביב, קרווין אנדרדה ממשיך הלאה וחוזר לברזיל. הקשר הוונצואלי בן ה-21 הושאל לספורט רסיפה עד לסיום עונת 2026/27, לאחר שהמגעים עם וולוס היוונית לא הבשילו לעסקה. בכך מצטרף אנדרדה לקבוצה מהליגה השנייה בברזיל, שבה שיחק בעבר גם צ'יקו, שהגיע בהמשך להפועל תל אביב.
"אני שמח ובעל מוטיבציה לתת את הכול כדי לייצג בצורה הטובה ביותר את המסורת והעוצמה של ספורט", אמר אנדרדה, שעדיין צריך לרצות עונש השעיה של שלושה משחקים נוספים לפני שיוכל לערוך את הופעת הבכורה שלו.
הוונצואלי החל את דרכו בפורטלזה הברזילאית, שיחק גם בלה גוואירה, וב-2024 נרכש בחזרה על ידי פורטלזה תמורת 600 אלף יורו. שנה לאחר מכן נמכר למכבי תל אביב תמורת 1.8 מיליון יורו.
𝐊𝐞𝐫𝐯𝐢𝐧 𝐞́ 𝐚 𝐧𝐨𝐯𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐜̧𝐚̃𝐨 𝐝𝐨 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭! 🦁
— Sport Club do Recife (@sportrecife) September 11, 2026
Mais um reforço para o setor ofensivo: Kervin Andrade, atacante venezuelano de 21 anos que estava no Maccabi Tel Aviv, de Israel! Ele já participa das atividades no CT.
Seja bem-vindo! Vamos juntos! pic.twitter.com/RWkBptixmC
בעונה שעברה ערך אנדרדה 39 הופעות במדי מכבי תל אביב ושיחק יותר מ-1,600 דקות, שבהן כבש שלושה שערים ובישל אחד בכל המסגרות.
במכבי תל אביב אישרו את ההשאלה והודיעו כי אנדרדה יעבור לספורט רסיפה עד לסיום עונת 2026/27. במועדון הזכירו כי הקשר הצטרף בקיץ 2025 מפורטלזה, רשם 38 הופעות בכל המסגרות, כבש שלושה שערים והיה שותף לזכייה בגביע המדינה.
בנוסף, במכבי ציינו כי אנדרדה לקח חלק בקמפיין הליגה האירופית בעונה שעברה, ורשם בסך הכול שמונה הופעות במסגרות האירופיות במדי הקבוצה. בסיום הודעת הפרידה, הצהובים איחלו לו הצלחה בתקופת ההשאלה בברזיל: "מכבי מאחלת לקרווין הצלחה במהלך תקופת ההשאלה בספורט רסיפה. בהצלחה, קרווין".
מה דעתך על הכתבה?