מיקאיל אנטוניו, חלוץ ווסטהאם לשעבר, חזר לכדורגל האנגלי לאחר שחתם על חוזה לעונה אחת בווטפורד, המשחקת בצ'מפיונשיפ.
אנטוניו שיחק בפעם האחרונה במדי ווסטהאם בדצמבר 2024, לפני שחייו השתנו בעקבות תאונת דרכים קשה. הוא נפצע בתאונה וסבל משבר חמור ברגל, שהשבית אותו מפעילות והוביל לשיקום ממושך. באוגוסט 2025 הסתיימה דרכו במועדון. השחקן בן ה-36 שיחק לאחרונה במדי הקבוצה הקטארית א-סיילייה, אליה הצטרף מוקדם יותר השנה, אך רשם במדיה ארבע הופעות בלבד.
We are pleased to announce Michail Antonio has joined the club on a permanent deal ✍️🤩
— Watford Football Club (@WatfordFC) September 11, 2026
Welcome, Michail!
🔗 https://t.co/sSwX0ZBQ3v pic.twitter.com/KvXzkB0zdT
עם הגעתו לווטפורד, אנטוניו התייחס לקבוצה החדשה שלו ואמר לאתר הרשמי: "יש כאן חבורה טובה של שחקנים. הם ממוקדים ומוכנים להראות את היכולות שלהם העונה". הוא הוסיף: "ווטפורד היא מועדון גדול, ואני מקווה שאוכל להגיע, להביא הצלחה ולעזור בכל מקום שבו אוכל".
אנטוניו אף התייחס בחיוך לעבר שלו מול קבוצתו החדשה, לאחר שכבר מצא את הרשת נגדה בעבר: "הבקעתי כמה שערים נגד ווטפורד, אז אני מקווה שאוכל להבקיע עכשיו כמה שערים עבור ווטפורד, כשאהיה בכושר מלא".
אנטוניו כבש 83 שערים ב-323 הופעות במהלך תקופה של 10 שנים בווסטהאם, לפני שעזב את המועדון ב-2025. ווטפורד מדורגת במקום ה-12 בצ'מפיונשיפ, עם שני ניצחונות, שתי תוצאות תיקו ושני הפסדים בששת משחקי הליגה שלה עד כה.
אנטוניו ממתין לאישור הבינלאומי הנדרש כדי שיוכל לשחק במשחק הביתי מול סטוק בשבת.
מה דעתך על הכתבה?