אחרי הגעת הליגיונרים מה-MLS: זה ההרכב שמסתמן בנבחרת ישראל

play
שחקני נבחרת ישראל | ATTILA KISBENEDEK / Contributor
צפו: בית"ר ירושלים ניצחה 1:2 את הפועל חיפה, שער ענק לאצילי 05:04

תאי בריבו, דור תורג'מן, עידן טוקלומטי, ליאל עבדה ועילאי פיינגולד הגיעו רק בצהריים ויערכו אימון נפרד. סייד אבו פרחי צפוי לפתוח מול אוסטריה, בעוד רן בן שמעון יחליט על דקות החמישה בהתאם להתאוששות מהג'ט לג

(גודל טקסט)

לקראת המפגש מחר מול אוסטריה, חמשת נציגי ה-MLS שהצטרפו לנבחרת יערכו הערב אימון נפרד. תאי בריבו, דור תורג'מן, עידן טוקלומטי, ליאל עבדה ועילאי פיינגולד הגיעו בצהריים למלון הנבחרת באזור לינץ, במקביל להכנות האחרונות של שאר השחקנים לקראת האימון המסכם.

הליגיונר היחיד מה-MLS שהקדים להגיע, כי יכול היה לטוס ביום כיפור, הוא סייד אבו פרחי, והוא גם אמור לפתוח מחר כחלוץ הנבחרת. רן בן שמעון יחליט על הדקות של יתר "האמריקאים" מהספסל על פי היכולת שלהם להתאושש מהג'ט לג.

בתוך כך, הנבחרת קיימה לפני הצהריים אימון ראשון להיום, שהוקדש למצבים נייחים. בן שמעון הקדיש הרבה דקות באימונים עד כה לתרגול מצבים נייחים, שתמיד מהווים את אחת הבעיות הגדולות של הכדורגל הישראלי בהתמודדויות מול הכדורגל האירופי.

שחקן נבחרת ישראל, גיא מזרחי
זוכה לעדיפות על פני דסה. מזרחי | רויטרס

הרכב הנבחרת אמור להיראות כך: דניאל פרץ, גיא מזרחי, עידן נחמיאס, ניקיטה סטוינוב, רוי רביבו, אליאל פרץ, דור פרץ, אוסקר גלוך, ענאן חלאיילי, מנור סולומון, סייד אבו פרחי.

עוד באותו נושא: נבחרת ישראל - כדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי