בהפועל ירושלים מוכנים לאתגר הגרמני, לורנזו בראון ישותף?

play
המסע מתחיל. ירושלים | לילך וייס רוזנברג
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 70 01:21:50

האדומים יפתחו את העונה האירופית ביורוקאפ במשחק ביתי בבלגרד נגד רוסטוק (20:00, ספורט3). הגארד מתאמן, אוברדוביץ' יכריע

(גודל טקסט)

הפועל ירושלים תפתח הערב (שלישי, 20:00, שידור ישיר בספורט 3) את עונת היורוקאפ שלה במשחק ביתי בבלגרד נגד רוסטוק סיוולבס הגרמנית. במועדון מקווים שמדובר באחד ממשחקי הבית האחרונים שלהם בסרביה, כשהרצון הוא לחזור לישראל, אך אם הדברים לא יסתדרו, מתקיימות שיחות על מעבר אפשרי לקפריסין.

בירושלים קיימו אתמול בשעות הערב את האימון המסכם, כשגם לורנזו בראון ממשיך להיכנס לעניינים. המאמן סשה אוברדוביץ' יקבל החלטה אם לשתף את הרכז הוותיק, שחתם בסוף השבוע. גם אם יוחלט להעלות אותו על הפרקט, הוא צפוי לקבל כמה דקות בלבד, כדי להתחיל להכיר את הקבוצה שאותה הגיע לחזק בתקופה הקרובה.

סשה אוברדוביץ' מאמן הפועל ירושלים
| לילך וייס רוזנברג

בכל הנוגע להכנה למשחק, בירושלים יודעים שהם עומדים לפגוש קבוצה בסגנון שטרם נתקלו בו העונה, כזאת שמתבססת על משחק מהיר ועל זריקות רבות מחוץ לקשת. באימונים בימים האחרונים שמו בירושלים דגש על הגנות שאמורות להאט את הסגנון של רוסטוק, אך יודעים שיצטרכו לבצע זאת היטב גם במשחק עצמו.

"אנחנו משחקים מול קבוצה טובה מאוד", אמר שייק מילטון. "אנחנו יודעים שהם פיזיים מאוד ומריצים הרבה תרגילים טובים. מבחינתנו, אנחנו חייבים להיות מתואמים ועל אותה הבלטה, גם בהגנה וגם בהתקפה. זה באמת מה שעבדנו עליו – לוודא שאנחנו מגינים היטב מול התרגילים שלהם, משווים את רמת הפיזיות שלהם ומשיגים עצירות בהגנה. אנחנו יודעים שהם אוהבים לשחק מהר, אבל אם נצליח להשיג עצירות ולצאת בעצמנו למעבר, אני מאמין שנשים את עצמנו בעמדה טובה".

עוד באותו נושא: הפועל ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי