"אולי זה ההבדל בין לרוץ לאליפות או לא": הפועל ת"א תקבל החלטה היסטורית?

play
אליניב ברדה | קובי אליהו
צפו בתקציר: ללינדאל בישל בבכורה, הפועל ת"א ניצחה 0:3 את הפועל פ"ת 02:42

שלמה וייס העלה ב"קיקטוק" את האפשרות שהאדומים ירשמו שמונה זרים ויוותרו על מענק של כמיליון יורו, כדי להימנע מהוצאת זר מהסגל בכל משחק. אופיר סער הסביר: "גיא פרימור בכלל לא יעלה את זה על הפרק"

(גודל טקסט)

בהפועל תל אביב יצטרכו לקבל החלטה בנוגע לזהות הזר שיישאר מחוץ לסגל בכל משחק, כשההחלטה נעשית קשה ממשחק למשחק לאור האיכות של שמונת הזרים. מאז שהוגדלה מכסת הזרים, אף קבוצה בישראל לא מימשה את האפשרות ורובן רשמו שבעה זרים. אופיר סער ושלמה וייס התייחסו לכך ב"קיקטוק" ודנו באפשרות שהאדומים יעשו את הצעד ההיסטורי ויוותרו על המענק.

סער אמר: "יהיה מעניין לראות מי הזר שיוצא. בפעם האחרונה זה היה אנדריאן קרייב. קרייב ויאניק ללינדאל לא היו עם הקבוצה בפגרה, כי הם היו עם הנבחרות שלהם. עכשיו השאלה היא אם אליניב ברדה מחזיר את דורון ליידנר ומוציא את ללינדאל, כי הוא היה עם הנבחרת".

לדבריו, עדיין לא התקבלה החלטה סופית: "עוד אין החלטה מי הזר שייצא מהסגל. אני מניח שזה יהיה ללינדאל או עמנואל בואטנג. מעריך שזה לא יהיה קרייב. אתה לא מוציא את מרקוס קוקו, שחקן אדיר".

אנדריאן קרייב, בוריס אנו | דני מרון

וייס התייחס לאפשרות לרשום שמונה זרים, גם במחיר ויתור על המענק: "בסוף, מענק של מיליון יורו, שזה בערך מה שמקבלים אם רושמים שבעה זרים ולא שמונה, זה לא סכום מטורף בשביל אדמונד ספרא. למה כל פעם המאמן יצטרך לחשוב מבין כל שמונת הזרים את מי להוציא? זה אצל כל הקבוצות, אגב, אני לא מצליח להבין את זה".

הוא הוסיף: "בהפועל תל אביב זו דוגמה קלאסית, כי בשאר הקבוצות זה אפשרי, אבל בהפועל תל אביב כל הזרים בומבה, פגעו בכולם. אולי זה ההבדל בין באמת לרוץ לאליפות ללא".

סער, מנגד, העריך כי המהלך כלל לא יעלה לדיון: "גיא פרימור בכלל לא יעלה את זה על הפרק כשאף קבוצה לא עושה את זה. הפועל תל אביב בשכר השחקנים במקום 4-5 יחד עם בית"ר ירושלים. היא כן משקיעה במחלקת הנוער והנשים, אבל לא הגדילה יותר מדי את שכר השחקנים. אם ברדה ירצה משהו, הוא יבקש עוד ישראלי".

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי