גילי ורמוט ושלמה וייס מתחו ב"קיקטוק" ביקורת על הסטורי שפרסם עומר אצילי לירדן שועה, ובו כתב: "אין כמו בבית. ושכולם שם יקשרו לך את השרוכים", לצד אימוג'י של ליצן.
וייס אמר: "אני מת על עומר, אבל אני חושב שפה הוא טעה, כי בסוף יש לו חברים בנבחרת. מי יקשור שרוכים לירדן שועה? אוסקר גלוך? מנור סולומון? אתה לא יכול לפגוע באחרים כדי להלל אחד. יכול להיות ששועה היה צריך לקבל דקות, הכול בסדר, אבל זה לא נעים".
ורמוט התייחס תחילה דווקא לצד החיובי של הדברים: "טוב לראות את החברות והפרגון ביניהם. זה היה סימן שאלה כשאצילי חתם בבית"ר, איך שועה יקבל אותו, מה יהיה בחוזים ביניהם, וזה לא מובן מאליו שהם מסתדרים ואוהבים ככה אחד את השני".
עם זאת, בהמשך ביקר את העקיצה: "אצילי יודע שהוא לא יהיה בנבחרת, אז קל לו לעשות את זה. בעיניי זו התרסה מיותרת, הוא היה יכול לעשות את זה בלי העקיצה. יש פה הקנטה, התרסה".
ורמוט הוסיף: "להוסיף את האימוג'י של הליצן זה לא רק לפרגן לשועה, זה לעשות אצבע בעין להתאחדות. תחשוב שאתה רן בן שמעון, אתה לא מקבל את זה בעין יפה".
הרקע לדברים הוא דקות המשחק המעטות שקיבל שועה בחלון הנבחרת האחרון. כוכב בית"ר ירושלים שותף רק במשחק אחד מתוך הארבעה, כשעלה מהספסל בדקה ה-78 מול אירלנד והגיע להזדמנות טובה לפני שהמשחק הסתיים ב-1:1. עם חזרתו לבית"ר פרסם אצילי את הסטורי שעורר את הדיון.
מה דעתך על הכתבה?