שוב גנבה את ההצגה: בתו של אלן שירר חשפה את הלוק שהלהיב את המעריצים

הולי שירר, שנישאה באוגוסט לכוכב נבחרת אנגליה ברוגבי ג'ו מרצ'נט, שיתפה תמונה בשמלה לבנה קצרה וזכתה לשלל מחמאות. "כל כך אהבתי את התלבושת הזאת", כתבה לצד התמונה

(גודל טקסט)

בתו של אגדת הכדורגל האנגלי אלן שירר, הולי, שוב הותירה את כולם פעורי פה, לאחר שהציגה את הלוק שלה לחתונה. הבלונדינית היפה הצטלמה בשמלה לבנה קצרה וזכתה לשלל מחמאות ממעריצים נלהבים.

הולי, שמחזיקה בכמעט 100 אלף עוקבים באינסטגרם, נישאה באוגוסט לכוכב נבחרת אנגליה ברוגבי, ג'ו מרצ'נט. נראה שהיא עדיין נמצאת באווירת החתונה, לאחר שפרסמה תמונה חדשה וחשפה את התלבושת שבחרה ליום השני של החגיגות.

"הלוק שלי ליום השני של החתונה. לפני שזרקו אותי לבריכה… כל כך אהבתי את התלבושת הזאת x", כתבה הולי לצד התמונה, שבה הצטלמה בשמלה הלבנה הקצרה.

המעריצים לא נשארו אדישים למראה שלה והרעיפו עליה מחמאות. אחד המגיבים כתב: "שמלה יפהפייה. את נראית נפלא. מקווה שאת נהנית מיום מקסים". מגיב נוסף הסתפק במילה אחת כדי להביע את התפעלותו: "מדהימה".

אבל הולי אינה הבת היחידה של אלן שירר שעלתה לאחרונה לכותרות. גם אחותה, קלואי, התחתנה, ורק לפני כמה שבועות השתיים עוררו עניין כששיתפו תמונות שלהן בביקיני במהלך מסיבת רווקות.

עוד באותו נושא: אלן שירר, הולי שירר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי