מכבי חיפה תנסה לשמור על פסגת הטבלה כאשר תארח ביום שני (19:00) לקרב ענק בסמי עופר את האלופה, הפועל באר שבע, כאשר שון גולדברג ופדראו בספק למשחק.
גולדברג, שלא נכלל בסגל של הירוקים בתקופה האחרונה מסיבות מקצועיות ובריאותיות, ספג מכה נוספת בדרך לחזרה לעניינים לאחר שנקע את הקרסול במהלך האימון. רק לקראת המשחק יתברר אם יוכל להיכלל בסגל.
במקביל, גם הבלם הברזילאי פדראו, שמתופקד לאחרונה בעיקר כשחקן ספסל, מתמודד עם מיחושים עזים בשריר. בשלב זה נראה כי השניים יתקשו להחלים בזמן ועלולים להיעדר לחלוטין מרשימת ה-20 שיתלבשו למשחק.
בכל מקרה, אף אחד מהשניים לא תוכנן לפתוח בהרכב, וברק בכר צפוי להמשיך עם נועם שטייפמן ונייג'ל לונווייק במרכז ההגנה.
ללא קשר לכך, מתחזקת ההערכה כי אלי דסה יקבל את הקרדיט ויפתח בהרכב במשחק הצמרת הקריטי. עם זאת, כאבי הראש של צוות האימון לא נעצרים שם. לבכר יש עוד מספר התלבטויות מקצועיות, הן לגבי זהות השחקנים בחלק הקדמי והן בעמדת המגן השמאלי, שם העדיפות בשלב זה היא לקני סייף, אך נשקלת גם האפשרות להסיט את יילה בטאי לעמדה זו.
מה דעתך על הכתבה?