מנצ'סטר סיטי קיבלה חדשות מעודדות לקראת המשחק מול אסטון וילה בפרמיירליג בשבת (14:30, ספורט1). המאמן אנצו מארסקה אישר כי ארלינג הולאנד כשיר לחלוטין ויוכל להוביל את ההתקפה, בעוד המוליכה שואפת לשמור על המאזן המושלם שלה בזירה המקומית.
החלוץ הנורבגי הושאר מחוץ להרכב מול אא"ק אתונה בליגת האלופות כאמצעי זהירות, לאחר שספג מכה במפגש מול איפסוויץ', אך הספיק להתאושש לקראת ההתמודדות מול קבוצתו של אונאי אמרי.
מארסקה הבהיר כאמור את מצבו של החלוץ, אך הודה כי עדיין קיימת אי-ודאות בנוגע לשחקנים נוספים: "יש לנו אימון אחר הצהריים. כולם יכולים להיות זמינים או שלא. הם עדיין בסימן שאלה. אתמול כולם השתפרו ונראה אחר הצהריים. ארלינג הוא היחיד שזמין ב-100 אחוז, ועל השניים האחרים נצטרך לחכות לאימון של היום".
ניקו אוריילי, מתאוס נונייס ומתאו קובאצ'יץ' החמיצו גם הם את המשחק מול אא"ק אתונה בשל בעיות שהופיעו לאחר המפגש מול איפסוויץ'. השלושה עדיין נמצאים בספק לקראת שבת, והיעדרות אפשרית שלהם עלולה לצמצם את האפשרויות של מארסקה במרכז השדה, במיוחד לנוכח לוח המשחקים העמוס שמצפה לסיטי.
לדברי המאמן האיטלקי, הצוות הרפואי של הסיטיזנס פועל כדי להכשיר את השלושה, אך ההחלטה לגביהם תתקבל לאחר אימוני הסיום. מארסקה הדגיש כי לא ייקח סיכונים מיותרים, אף שהוא מקווה שהשיפור במצבם יאפשר להם לעמוד לרשותו מול אסטון וילה.
כזכור, סיטי תיאלץ להסתדר בתקופה הקרובה ללא אנטואן סמניו, שספג פציעת ברך משמעותית במשחק מול איפסוויץ' וצפוי להיעדר כשמונה שבועות. היעדרותו מותירה חלל ברוטציה ההתקפית ומגבירה את העומס על השחקנים הכשירים שנותרו בסגל, כאשר מי שכבר הוכיח שהוא מסוגל לקחת על עצמו אחריות גדולה יותר הוא פיל פודן, עם שלושער נהדר בליגת האלופות.
סיטי מגיעה למפגש כשהיא בראש טבלת הפרמיירליג, לאחר שפתחה את העונה עם שבעה ניצחונות בשבעת המחזורים הראשונים. ארסנל, שנמצאת שלוש נקודות מאחוריה, תשחק מול אברטון בהמשך יום שבת (17:00, ספורט1), כך שהמוליכה תנסה להשיג שלוש נקודות נוספות בווילה פארק ולהמשיך את פתיחת העונה המושלמת שלה.
"האווירה טובה מאוד, אנחנו מרוצים מהפתיחה שלנו אבל אנחנו רעבים לעוד ניצחונות", סיכם מארסקה, "מרוצים כרגע אבל אנחנו רוצים עוד. אנחנו מרוצים מהפתיחה שלנו אבל אנחנו רוצים עוד, ולכן אנחנו הולכים לנסות להתכונן כדי לנצח את המשחק של שבת".
מה דעתך על הכתבה?