עמית סגל בביקורת חריפה על אייל ברקוביץ': "שחקן כדורגל בדימוס מתבהם"

play
עמית סגל, אייל ברקוביץ' | ראובן קסטרו, צילום מסך
צפו: מכבי תל אביב חגגה עם 2:6 גדול מול הפועל חיפה, צמד לקמארה 03:59

אחרי שאייל ברקוביץ' הביע תמיכה בגדי איזנקוט והתעמת בשידור עם העיתונאי מיכאל שמש סביב דיווח על תוכניות גוש האופוזיציה, עמית סגל לא נשאר חייב ותקף את כדורגלן העבר: "כאשר מעירים לו שזה עובדות הוא מסביר שהוא לא בקטע של עובדות" | כל הפרטים

(גודל טקסט)

אחרי שאייל ברקוביץ' חשף כי יצביע לגדי איזנקוט בבחירות הקרובות בתוכניתו עם מוריה אסרף, התפתח עימות בשידור סביב דיווח פוליטי שלא מצא חן בעיניו. עמית סגל, כתב חדשות 12, שעמד במרכז הכותרות והביקורות בשבועיים האחרונים אחרי חשיפת ההתכתבויות האישיות שלו עם יונתן אוריך, לא נשאר אדיש ותקף את כדורגלן העבר במילים מכוערות.

רק אתמול הצהיר ברקוביץ' בגלוי על תמיכתו בגדי איזנקוט, יו"ר מפלגת "ישר", במהלך ראיון עמו, ואף איחל לו: "הלוואי שתהיה ראש הממשלה הבא". בהמשך הגיע עימות טלוויזיוני שהצליח להוציא את סגל משלוותו.

"

הכול התחיל כשכתב חדשות 13, מיכאל שמש, הציג באולפן את התוכניות המיוחסות לגוש האופוזיציה במקרה שינצח בבחירות ויקים ממשלה. בין היתר דווח על כוונה לאייש שמונה תפקידי מפתח בכנסת ולפעול לביטול ארבעה חוקים בתחומי המשפט והתקשורת. ברקוביץ' לא אהב את הפרסום וטען כי עצם הצגתו עלולה לשרת דווקא את מחנה נתניהו. "מה שאתה עושה עכשיו זה לא פייר, אתה מפחיד עכשיו את גוש נתניהו", אמר לשמש.

כשמוריה אסרף הבהירה לו כי מדובר בדיווח חדשותי המבוסס על עובדות, השיב ברקוביץ': "אין בעיה, אז אל תביאו אותי לפורמט". מי שלא פספס את ההזדמנות להגיב היה סגל, שפרסם בחשבון הטלגרם שלו מתקפה חריפה: "יושב כתב חרוץ ומביא מידע. לידו במהדורה, שחקן כדורגל בדימוס מתבהם שקוטע אותו כי המידע עלול חלילה לסייע לגוש שהוא מתנגד אליו".

סגל המשיך בעקיצה: "כאשר מעירים לו שזה עובדות הוא מסביר שהוא לא בקטע של עובדות", וסיכם בציניות: "ולזה ייקרא ‘מהדורת חדשות'".

עוד באותו נושא: אייל ברקוביץ', עמית סגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי