"לא פחות טוב מנובאקוביץ'": שחקן העבר טען – החלוץ שמתאים למכבי חיפה

play
"יודעים שהאוהדים מצפים להרבה יותר". אנדריה נובאקוביץ' | מאור אלקסלסי
צפו: מאיימבו נגח, צונאמי שגה והפועל ת"א עלתה ליתרון מוקדם מול מכבי חיפ 00:16

בפודקאסט "המאמי הלאומית" החמיאו לוויטלי דמשקאן וטענו שהוא ראוי לשחק אצל הירוקים: "חלוץ תשע נהדר, ברמה של מכבי נתניה לפחות"

(גודל טקסט)

האם ויטלי דמשקאן מתאים לרמות הגבוהות של ליגת העל? בפודקאסט "המאמי הלאומית" התפתח דיון בין יואב גביזון לענר שכטר סביב יכולותיו של החלוץ, כאשר השניים הציגו עמדות מנוגדות בנוגע לרמה המקצועית שלו ולהתאמתו למועדונים כמו מכבי נתניה ומכבי חיפה.

"ויטלי דמשקאן הוא חלוץ ברמה של מכבי נתניה, מינימום", טען גביזון. "דמשקאן הוא חלוץ תשע נהדר. הוא גם מספיק טוב למכבי חיפה, ולא פחות טוב מאנדריה נובאקוביץ'".

יש שביעות רצון ממנו. ויטלי דמשקאן | ברני ארדוב

שכטר, לעומת זאת, חלק על ההערכה הזו וטען כי סגנון המשחק של דמשקאן אינו מתאים לצרכים של הירוקים: "הוא לא ברמה של מכבי חיפה לדעתי, הוא לא מספיק טוב. הוא חלוץ שמתאים למשחק מעבר, וזה לא הסגנון של מכבי חיפה. אני לא מסכים שהוא ברמה הזאת".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי