כוכב העבר הפתיע: "מכבי תל אביב תאבד נקודות בחמשת המחזורים הקרובים"

play
דור פרץ ושחקני מכבי תל אביב חוגגים מול הפועל רמת גן | ברני ארדוב
צפו: צמד גדול לסוקלר ב-0:5 של מכבי ת"א מול הפועל ר"ג 05:03

גילי ורמוט העריך בתוכנית הספורט של 103FM כי הצהובים ישיגו 13 מ-15 נקודות אפשריות מול קבוצות התחתית, למרות היכולת ההתקפית המרשימה: "כשהם מתחילים לדרוס, אי אפשר לעצור אותם"

(גודל טקסט)

מכבי תל אביב ממשיכה להרשים, ובתוכנית הספורט של 103FM התייחסו משה פרימו, אורי אוזן וגילי ורמוט ליכולת של הצהובים ולרצף המשחקים שמצפה להם מול חמש קבוצות תחתית. פרימו הדגיש את לוח המשחקים הנוח יחסית, אוזן העריך כי הקבוצה תסיים את הרצף עם מאזן מושלם, אך ורמוט טען שתאבד נקודות בדרך.

"שואלים באיזה הפרש הפועל באר שבע תהיה מהפסגה אחרי המשחקים באירופה, אבל מכבי תל אביב מגיעה לסדרת משחקים שהיא תצא ממנה עם 15 נקודות", טען פרימו. "אלה חמש האחרונות בטבלה".

ורמוט התייחס לעוצמה ההתקפית של הצהובים, שכבשו 29 שערים בתשעת המחזורים הראשונים: "מצד אחד הם דורסים, ופתאום אלעד מדמון ואסטר סוקלר נכנסו לעניינים. זו קבוצה דורסנית, וכשזה נפתח לה אי אפשר לעצור אותה. אני הייתי הולך על 13 נקודות בחמשת המשחקים האלה".

אסטר סוקלר שחקן מכבי תל אביב חוגג | ברני ארדוב

אוזן, מנגד, הביע ביטחון מלא ביכולתה של מכבי תל אביב להשיג את כל הנקודות האפשריות. "אני חושב שהיא תיקח את כל ה-15", הצהיר. "דור פרץ של העונה שעברה הוא החלוץ של מכבי תל אביב, אבל למדמון ולסוקלר יש שבעה שערים וזה מתחלק ביניהם. בגיל 31, הבישול הזה הוא משהו שהוא לא עשה לאורך כל הקריירה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי