הדוגמנית לאריסה ריקלמה, מי שכבר זכתה לכינוי האוהדת הסקסית ביותר של פרגוואי, היממה שוב את האוהדים כשעודדה את הנבחרת שלה בקופה אמריקה. בת ה-34 נכנסה לתודעת אוהדי הכדורגל לפני תשע שנים בדיוק, במונדיאל 2010 בדרום אפריקה, אחרי שצולמה חוגגת גול במהלך המשחק בין נבחרתה לבין נבחרת סלובקיה.
למי שלא זוכר, הפצצה עודדה כשהיא לובשת חולצה קטנה וצמודה בצבעי הדגל של מולדתה כשהטלפון הנייד שלה תקוע עמוק בחזה וזו הייתה תחילתו של המוניטין הרע שקיבלה בעקבות האקט הפרובוקטיבי. לאחר מכן, הבטיחה שתרוץ עירומה באסונסיון, בירת פרגוואי, אם הנבחרת שלה תזכה בגביע העולם. באותה שנה היא רכבה על גל הפרסום והצטלמה בעירום מלא לפלייבוי ובכך הפכה לדוגמנית הכי מפורסמת ועסוקה במדינתה בפרט ובדרום אמריקה בכלל.
השנה היא החליטה להשתדרג וצולמה עם איתה החולצה בדיוק, אך עם אייפון ששוב הציץ ממחשופה. פרגוואי סיימה בתיקו מול ארגנטינה וקטאר, אך הפסידה אמש (ראשון) 1:0 לנבחרת קולומביה, מה שלא מנע מגברת ריקלמה לעודד ולמשוך את רוב תשומת הלב של הקהל.
מעבר לכך, כזכור, הדוגמנית יצאה עד לא מזמן עם מי שגרם לסערה בארגנטינה בשנת 2017. שחקן הכדורגל הארגנטינאי ג'ונתן פאברו שהספיק להתאזרח בפרגוואי ולייצג את הנבחרת, ונחשד כי אנס את בת הסנדקות שלו. לפני שנתיים בדיוק ריקלמה הייתה בת זוגו, ובאותם הימים שהתפוצצה הפרשה, יצאה להגנתו: "הוא אולי שקרן, אבל לא אנס". כיום הם כבר לא ביחד והיא מתמקדת בעיקר בעבודתה כדוגמנית, מפרסמת מוצרים בחשבון האינסטגרם שלה אחריו עוקבים כמעט 800 אלף איש, וכמובן חולה על כדורגל.
מה דעתך על הכתבה?