ה-DFB הודיעה שבכוונתה להגיש הצעה לאירוח כבר ב-2013, ובחמש השנים האחרונות עבדה על תוכנית להכנת המתקנים השונים, ההיערכות והביצוע. הדד-ליין שהציבה אופ"א להגשת מועמדות הוא ה-27 באפריל, סוף השבוע הקרוב, וגרמניה היא המדינה היחידה עד עכשיו שהגישה מועמדות רשמית. עם זאת, טורקיה פרסמה גם היא ב-2014 שבכוונתה להגיש מועמדות והיא צפויה לעשות זאת בימים הקרובים בטרם נעילת המועד.
לאחר שהוחלט כי יורו 2020 יתפרש על פני מספר מדינות מארחות במגוון ערים ואצטדיונים בברחבי אירופה, נראה שהנוהג של מדינה אחת או שתיים בכל טורניר יחזור מיד לאחר מכן. בדנמרק ניסו לפני כשנתיים ליזום הגשת מועמדות משותפת יחד עם שוודיה, נורבגיה ופינלנד, אך היוזמה לא יצאה לפועל. כעת, אם טורקיה לא תגיש את מועמדותה, גרמניה תוכרז בתור מארחת כברירת מחדל. אם כן תתקבל מועמדות רשמית מצד התאחדות הכדורגל הטורקית, אופ"א תבחן את שתי ההצעות ותכריז על המארחת ב-27 בספטמבר.
@DFB_Praesident Reinhard Grindel. General Secretary Dr. Friedrich Curtius, @philipplahm & Celia Sasic have delivered the DFB's bid book for their #EURO2024 application to @UEFA! #UnitedByFootball
— United By Football (@UBF_EURO2024) April 24, 2018
Full story: https://t.co/MSNGCbkODepic.twitter.com/C82hJaKvN2
מה דעתך על הכתבה?