לא פחות משבעה פנדלים הוחמצו, מתוך עשרה בלבד כמובן, אבל הבלאנקוס של זינדין זידאן יכולים להתנחם בכך ששחקני הספסל הצעירים עצרו את רומלו לוקאקו ופול פוגבה, הצמד החדש שעלה ביחד 200 מיליון יורו.
זיזו אמר על המשחק: "אני מרוצה. זה היה משחק טוב, אבל לא ניצלנו מצבים. הכי חשוב שסיימנו את המשחק הראשון בלי פציעות. המטרה שלנו ברורה – להגיע מוכנים לסופר קאפ נגד יונייטד ולזכות בעוד תואר".
לשאלה אם ריאל מדריד רוצה לרכוש את קיליאן אמבפה לאור מכירתו של אלברו מוראטה לצ'לסי, אמר זידאן: "לא ביקשתי מספר 9 חדש מפלורנטינו פרס. אתם בתקשורת יודעים את זה. כמובן שהכל יכול לקרות עד ה-31 באוגוסט, אבל אני לא ביקשתי שום דבר מהנשיא. יש לנו כאן 28 שחקנים ואני מרוצה מהם". המאמן גילה שסרחיו ראמוס שסבל מפציעה קרוב לחזרה לאימונים.
לוקאקו. צעירי ריאל מדריד עצרו אותו כהוגן (AFP)
מנגד, במנצ'סטר יונייטד מודאגים מפציעתו של אנדר הררה. הוא שיחק רק חמש דקות נגד ריאל מדריד ונאלץ לצאת אחרי תיקול חריף של אוסקר רודריגס, קשר נבחרת ספרד עד גיל 19 ששייך לריאל מדריד קסטיה. הררה נכנס רק במחצית השנייה, אבל נפגע בצלעות. ז'וזה מוריניו אמר: "ייתכן שמדובר רק בכאבים חזקים, אבל אני אומר לשחקנים שלי שברגע שהם חשים בכאב שייצאו החוצה. מדובר במשחקי הכנה והתוצאות לא חשובות".
בעיה נוספת היתה הופעה זוועתית של בלם הרכש השבדי של יונייטד, ויקטור לינדלוף, שתיקל את תיאו הרננדס וגרם לשיוויון.
BREAKING NEWS: Eric Bailly has been banned for three matches by UEFA for his red card against Celta Vigo. More to follow pic.twitter.com/ypHUrwqAmA
— MailOnline Sport (@MailSport) July 24, 2017
בנושא אחר, הבלם אריק ביי הושעה משלושה משחקים על ידי אופ"א לאחר שהורחק אשתקד בחצי גמר הליגה האירופית נגד סלטה ויגו. הבלם מחוף השנהב לא יוכל לפתוח את קמפיין האלופות עם השדים האדומים.
מה דעתך על הכתבה?