הפועל כפר סבא רושמת 14 משחקי ליגה ברציפות ללא ניצחון, ואחרי ה-2:0 אתמול מול מכבי חיפה הייאוש בשרון גדול במיוחד. שחקנים בקבוצה מספרים כי לאחר שריקת הסיום התחושה הייתה כשל ירידת ליגה, והבהירו כי איש בצוות המקצועי לא ביקש מהם להרים את הראש ולהתעודד.
"זה סרט בלהות, איך יכול להיות שלא מצליחים לנצח תקופה כל כך ארוכה ואין מי שישים גול?", טען שחקן, "שכחנו כבר איך מתחבקים אחרי שער. אולי בבאר שבע נצליח לעשות תוצאה טובה שתשנה את המומנטום".
הערב, אם הפועל אשקלון תנצח את מכבי פ"ת, תצנח כפר סבא אל מתחת לקו האדום ואם בנוסף הפועל תל אביב תנצח מחר את בית"ר ירושלים כפר סבא תגיע במחזור הקרוב לאצטדיון טוטו טרנר למפגש של הראשונה נגד האחרונה.

יגיעו למחזור הבא מהמקום האחרון (דני מרון)
הבעלים סתיו שחם כהרגלו פרסם הודעה בעמוד הפייסבוק ושוב הרגיז את השחקנים: "שחם מדבר עם ואל האוהדים ונמנע משיחות איתנו", מספר שחקן בקבוצה, "אנחנו נראים לא טוב וחסרי ואנרגיה. הכי קל לוותר להרים ידיים ולהתייאש. יש עוד עשרה משחקים כדי לשרוד וזה לא נגמר עד שלא נגמר".
המאמן אלי כהן אינו משפיע על הקבוצה ורבים מזכירים לו שוב ושוב את הגעתו של שרון מימר למועדון בעונה שעברה ואת רצף חמשת הניצחונות של המאמן המפוטר. אלי כהן אמר אתמול: "הסיפור חוזר על עצמו. אנחנו סופגים גול ראשון ורודפים אחרי היריבה. צריך יותר ביטחון והכול עוד בידיים שלנו. אנחנו לוקחים החלטות לא נכונות צריך לקחת נקודות ולא לשחק יפה, כי כול פיגור מכניס ללחץ".
מאוויס צ'יבוטה סיים עונש הרחקה משלושה משחקים ואמור לפתוח נגד באר שבע, משחק ממנו ימשיכו להיעדר הפצועים טל איילה ויובל יעקובוביץ'.
מה דעתך על הכתבה?