בשני המשחקים האחרונים של נבחרת ישראל, עומר אצילי שיחק 28 דקות בלבד ומאמנה החדש של גרנאדה לוקאס אלקרס לא יוכל לטעון שהוא סובל מעייפות. בשבת הקשר הישראלי וחבריו יצאו למשחק חוץ קשה בויסנטה קלדרון מול אתלטיקו מדריד (19:30).
ביום שלישי אצילי כבר חזר לאימונים בקבוצתו, וזכה להכיר את המאמן החדש שהזהיר: "יהיה לנו קשה מאוד בקלדרון. מדובר באחת הקבוצות הכי טובות בליגה בשנים האחרונות". נכון לעכשיו הקשר לא מועמד להרכב הראשון כשסביר להניח שמהדי קרסלה ייפתח ב-11.
הבלם דויד לומבן אמר במסיבת עיתונאים: "המאמן החדש טוען שאנחנו קבוצה טובה טקטית. הבעיה היא שאנחנו חייבים לשחק משחק קבוצתי שקודם לכל יכולת אישית. הוא מאמן שבוחן כל פרט בקבוצה, כל שחקן ואנחנו משחקים מאוד קומפקטי".
חלוץ גרנאדה אסקיאל פונסה, התייחס גם הוא למשחק: "אני נרגש לשחק נגד קבוצה כמו אתלטיקו. נעשה הכל לעשות תוצאה חיובית. זה יהיה משחק קשה מאוד נגד מוליכת הטבלה. כאשר מאמן חדש מגיע כל שחקן רוצה להוכיח את עצמו".
Welcome back to our internationals!
— Granada C.F. (@GranadaCdeF_en) October 11, 2016
Atzili, Angban & Kravets resumed training with #GranadaCF today
pic.twitter.com/kJD5N51sTh
מה דעתך על הכתבה?