שהר: כרגע אני בב"ש, אך אין לדעת מה יהיה

בן שהר.
בן שהר. | צילום: אודי ציטיאט

חלוץ ב"ש והנבחרת ל-103FM: "רוצה לחזור לשחק באירופה, לא בכל מחיר"

(גודל טקסט)

נבחרת ישראל תמריא מחר (רביעי) לקראת משחקה מול נבחרת ספרד בחיחון ביום שישי הקרוב, וההכנות נמצאות בעיצומן. אחד מהשחקנים המסקרנים בסגל הוא חלוץ הפועל באר שבע בן שהר.

שהר, שחוזר לעניינים בשורות אלופת המדינה (שער ובישול ב-0:4 על מכבי חיפה) אחרי תקופה מעט סוערת בה יצאה אמו נגד המאמן ברק בכר, התראיין לתכנית הספורט ב-103FM.

היכולת שלו במשחק מול מכבי חיפה: "היה לי משחק טוב. הראנו עליונות וראינו שהפועל באר שבע קבוצה חזקה. אני שמח שחזרנו ליכולת הטובה שלנו".

 

דברי אמו: "לא אהבתי שהיא עלתה לשידור. אני לא אוהב שהיא הפיה שלי. אני אומר לה את זה. תמיד אפשר לדבר איתי. אבל אמא זה אמא, והיא הייתה בלהט העצבים על זה שלא שיחקתי. אני לא מאשים אותה, היא טרף קל כשהיא עצבנית".

 


בן שהר באימון. מקווה לפתוח (עדי אבישי)

 

המעמד בבאר שבע: "גם לפני שאמא שלי דיברה לא פתחתי. הדברים שלה לא גרמו כלום לברק בכר. קשה לי להיכנס לשיקולי המאמן, הוא מחליט. אני כן מאוכזב שלא שיחקתי במשחקים האחרונים כי הייתה לי תקופה טובה. אני לא פגוע. ברק לוקח את ההחלטות שלו בצורה מקצועית, אני ביחסים טובים איתו. אני תמיד מתאמן חזק ומנסה להיות מוכן למשחק הבא".

 

המעמד בנבחרת: "כל מאמן עושה את השיקולים שלו. יש שחקנים טובים בהתקפה ורוטציה. אלישע מעריך אותי ואני מקווה שהוא יתן לי לשחק במשחק הקרוב. אני לא רגיל לעלות מהספסל, אבל מה שאלישע יעשה נקבל בברכה. אני לא יודע מה יהיה מול ספרד".

 

התפקיד בנבחרת: "אני יודע לשחק באגף שמאל. זה לא תפקיד זר לי. אני יותר אוהב לשחק כחלוץ, אבל יש הרבה יתרונות גם לשחקני הקו. הספרדים יעמדו גבוה ואנחנו נצופף ולכן יש תפקיד חשוב לשחקני הקו. יהיו שטחים וננסה להפתיע את הספרדים".

 


ערן זהבי. יש הרבה שחקנים טובים בנבחרת (עדי אבישי)

 

תחושות לפני ספרד: "נבחרת ספרד היא נבחרת עם שחקנים גדולים, יהיה לנו קשה מאוד. אבל אנחנו לא מדברים על תבוסה. ננסה ליהנות ולתת את מה שאפשר. אסור גם לשכוח שזה משחק חשוב. לוותר מראש זה לא אנחנו".

 

העונה הבאה: "כרגע אני נשאר בבאר שבע בעונה הבאה. אני חתום על חוזה, כרגע טוב לי ואני נהנה שם, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד כמה חודשים".

 

חלומות על חזרה לאירופה: "אני רוצה לחזור לשחק שם, אבל לא בכל מחיר – תלוי לאיזה מקום. אני עדיין רק בן 27".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי