Sport1 Banner

רק שמועות? גרנט טרם פוטר מגאנה

סוף הסיפור? גרנט
סוף הסיפור? גרנט | צילום: AFP

למרות הדיווחים שסיים את דרכו ואי שביעות הרצון, אין עדיין הודעה רשמית

(גודל טקסט)

אברם גרנט עדיין לא פוטר מנבחרת גאנה למרות הידיעות שפורסמו בבוקר בתקשורת הגנאית. הודעה רשמית בעניינו של המאמן עדיין לא יצאה. גם לא גיבוי.

 

חוסר שביעות הרצון ממנו ברור. חלק גדול מהגנאים רוצה לראות אותו עוזב. תיתכן הודעה רשמית בכל רגע ויתכן גם שיישאר נכון לעכשיו בתפקידו. לפי גורמים בגאנה ההתאחדות כועסת על גרנט בטענה שהורתה לו להישאר במדינה לבחון שחקנים גנאים בליגה המקומית מיד אחרי המשחק עם מרצים, אבל הוא סירב וטס ללונדון. 

 

 

מצד שני גרנט הצהיר שהוא רוצה להישאר עד סיום חוזהו והבטיח להביא את תואר אליפות אפריקה לגאנה כפיצוי על הכישלון נכון לעכשיו במוקדמות המונדיאל. ההתאחדות חייבת להחליט במהירות להיכן היא נוטה. האם להביא מאמן חדש לאליפות אפריקה בינואר ולשאר המוקדמות או לדבוק במאמן הקיים.

 

גרנט הרגיז את ראשי ההתאחדות במדינה לא פעם כאשר העדיף לשהות בבריטניה ולא בגאנה וספ לא מעט ביקורות על כך. אחרי ה-1:0 למצרים בתחילת השבוע, משחק שגרר כותרו מהעגה הפוליטית, נדמה שאין מנוס והמאמן ישלם את המחיר. גאנה תגיע ככל הנראה עם מאמן חדש לאליפות אפריקה שתיערך בינואר.

 


לגנאים נמאס, גרנט (AFP)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי