ג'ורדי קרויף ירד אתמול אל הקווים והוביל את מכבי תל אביב כמאמן הקבוצה הזמני ל-0:3 על בני לוד בדרך לשמינית גמר הגביע, ובסיום התראיין בהרחבה וסיפר על מצב המועדון בשבוע האחרון.
קרויף היה ראשון היורדים ונענה בחיוב לצילומי סלפי שביקשו אוהדות ואוהדים צעירים. "המאמן שיגיע ימונה לעונה וחצי לתפקיד, יש לנו פרופילים ואנחנו יודעים מה אנחנו רוצים", הבהיר המנג'ר באשר למחליפו של שוטה ארבלדזה שפוטר.
"שם המאמן שאני רוצה לא הוזכר עד עכשיו בשום מקום והוא יוצג במסיבת העיתונאים של המועדון ובהודעה באתר הרשמי. נכון, לפעמים התקשורת מפרסמת את השם הנכון לפני שאני רוצה שזה יפורסם, אך בדרך כלל לא וכך נמשיך לנהוג. אני עכשיו המאמן ועליכם להמתין לראות אם זה יקרה גם נגד הפועל רעננה", הוסיף ההולנדי.
קרויף. פעם שנייה שלו על הקווים מאז הגיע ארצה (דני מרון)
געגועים לעונה שעברה: "הלוואי שב-25 השנים הבאות תהיה לי עונה כמו זאת שעברה, בה הגענו ל-82 נקודות עם מעט הפסדים וכדורגל איכותי למרות שלא זכינו בשום תואר. האמנתי כי למרות עזיבתם של ערן זהבי, קרלוס גרסיה ויואב זיו השחקנים שלנו בתוספת אלו שהגיעו עם האיכות והניסיון שלהם יוכלו להיות במאבק על התארים".
על יחסיו עם מיץ' גולדהאר: "אין לי את האנרגיות להגיב לשמועות. אם לא היו לי יחסים טובים לא הייתי כאן ארבע וחצי שנים".
מי שחגג אתמול היה וידאר קיארטנסון, החלוץ האיסלנדי ששב להרכב וכבש צמד: "כשאתה כובש גול ראשון במשחק, הוא יותר קל. ברור שאני רוצה להבקיע יותר שערים. הייתה לי תקופה של עייפות והייתי רוצה לנוח יותר. מבחינתי העונה מתחילה עכשיו. לוקח זמן להיכנס לסדרת כיבושים, גם לזלטאן איברהימוביץ' זה לקח זמן, לפעמים גם מספר שבועות וחודשים".
קיארטנסון כבש פעמיים ושוב העלה את הציפיות (עדי אבישי)
מה דעתך על הכתבה?