משהו השתחרר: 0:8 מוחץ לבאיירן מינכן על המבורג

הבליץ חזר
הבליץ חזר | צילום: AFP

האלופה דרסה, שלושער ללבנדובסקי. שלישיות ללייפציג ולדורטמונד

(גודל טקסט)

אחרי שוורדר ברמן גברה אתמול (שישי) 1:2 על וולפסבורג, המחזור ה-22 המשיך עם שמינייה של באיירן לרשת של המבורג ושלישיות של לייפציג ובורוסיה דורטמונד. בנוסף, טאלב טאווטחה פתח לראשונה בהרכב איננטרכט פרנקפורט ורשם 90 דקות בהפסד 2:0 להרטה ברלין

 

באיירן מינכן – המבורג 0:8

הדומיננטיות של באיירן מינכן בגרמניה כבר שנים לא נמדדת רק בתארים. הבווארים אמנם זוללים אליפויות וגביעים ללא קושי, ולכן גם כשהם מובילים את הטבלה העונה, ישנה ביקורת על קרלו אנצ'לוטי עקב מיעוט שערים ומשחק פחות אטרקטיבי. ואולי כל זה עומד להשתנות. היום באיירן השוותה במשחק אחד את סך השערים שלה בחמשת המחזורים הקודמים (ביחד) ובנוסף ל-1:5 המשכנע על ארסנל לפני עשרה ימים, לא מן הנמנע כי היכולת אליה הורגלנו בבוואריה עומדת לחזור.


באיירן המשיכה בחגיגת השערים (Getty)

ארתורו וידאל כבש ראשון בדקה ה-17, רוברט לבנדובסקי הוסיף שלושער (24, 42 ו-54), דויד אלאבה המשיך את הבליץ (56), קינגסלי קומאן הוסיף צמד מהספסל (65 ו-69) ואריאן רובן התכבד בשער האחרון (87).

 

הרטה ברלין – איינטרכט פרנקפורט 0:2 

טאלב טוואטחה פתח לראשונה העונה בהרכב בבונדסליגה, השלים 90 דקות, אבל קבוצתו הפסידה באולימפישטאדיון והיא ממשיכה לאבד גובה. המגן הישראלי שיחק בכנף שמאל במערך של שלושה בלמים ובדקה ה-52 ראה את ודאד איבישביץ' הבוסני הלוהט מבקיע את העשירי שלו העונה. האריס ספרוביץ' השאיר את האורחת בעשרה שחקנים בדקה ה-78 לאחר ששלח מרפק לעבר שחקן יריב וחמש דקות מאוחר יותר סגר ולדימיר דארידה הצ'כי עניין. הרטה ניצחה אחרי שני משחקים וחלפה על פני פרנקפורט בדרך למקום הרביעי. טוואטחה וחבריו ספגו הפסד ליגה שלישי ברציפות.



פתח בהרכב לראשונה. טוואטחה (Getty)

לייפציג – קלן 1:3

בדקה ה-5 אמיל פורסברג ניצל טעות של שוער קלן, תומאס קסלר, שהרחיק רע. טימו ורנר מסר לחלוץ השבדי שכבש את שערו השביעי העונה. בדקה ה-34, נבי קייטה העביר כדור רוחב, דומיניק מארו טעה וכבש לשערו הוא, 0:2 ללייפציג שנשארה במקום השני, חמש נקודות מבאיירן מינכן.

 

שחקני לייפציג התרגלו למראות האלה (gettyimages)

 

קלן צימקה עם שער של אוסאקו היפני (53), אך טימו ורנר (65) עם שער מספר 12 העונה, קבע 1:3 ללייפציג.

 

שחקני דורטמונד חוגגים במשחק החוץ (gettytimages)

 

פרייבורג – דורטמונד 3:0

13 דקות מהפתיחה, הצהובים שחורים קיבלו כדור חופשי. רפאל גריירו הגביה בשמאל, סוקראטיס עלה גבוה ומשישה מטרים העלה את דורטמונד ליתרון ראשון. במחצית השנייה, פייר אמריק אובאמינאג כבש צמד בדקות ה-55 וה-70 וקבע את תוצאת המשחק, 0:3 שהעלה את תומאס טוכל למקום השלישי. 

 

תוצאות נוספות

באייר לברקוזן – מיינץ 2:0

(שטפן בל 3, לווין אוזטונלי 11)

 

דרמשטאט – אוגוסבורג 2:1

(מרסל הלר 47 / פול פרהאג בפנדל 55, ראול בובאדיז'ה 85). 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי