לפני הדרבי: 20:24 להפ' ראשל"צ על אס"א

הפועל ראשלצ בדרך לניצחון
הפועל ראשלצ בדרך לניצחון | צילום: גבי אלאלוף, הפועל ראשל"צ

הרצליה ניצחה את אשדוד 26:35, מכבי ראשל"צ הודחה ממשחקי גביע אירופה

(גודל טקסט)

שבוע בלבד לפני הדרבי הראשוני הראשון העונה במסגרת ליגת העל, הפועל ראשל"צ ניצחה את אס"א ת"א 20:24, במסגרת המחזור ה-8 בליגה ועלתה למקומות 2-3 בצוותא עם בני הרצליה, כשלשתיים 12 נקודות (4 פחות מהמוליכה מכבי ת"א).

 

מכבי ראשל"צ התמודדה אחה"צ מול טאטאבאניה מהונגריה במסגרת הסיבוב ה-3 בגביע האיגוד האירופי. הצהובים, שעברו שני סיבובים עם ניצחונות על לונדוןהאנגלית ועל דיפרדאנג' מלוקסמבורג, הודחו אחרי הפסד מכובד לקבוצה איכותית ביותר, 28:26. במשחק הראשון ההונגרים ניצחו 23:35.

 

 

בני הרצליה – הפועל אשדוד 26:35

 

שתיים שדורגו ערב המחזור במקומות 2-5, בדבוקה של 4 קבוצות עם 10 נקודות כ"א. הרצליה הפגינה יכולת טובה לאורך כל המשחק. אשדוד נראתה מרוקנת מאנרגיות ועייפה, אחרי צמד המשחקים בלוקסמבורג וההדחה בתחילת השבוע מגביע האתגר האירופי.

 

אס"א ת"א – הפועל ראשל"צ 24:20

 

הפתיחה הייתה של אס"א שהוליכה 5:8 בדקה ה-22, אבל ב-8 הדקות האחרונות החניכים של עידן מימון כבשו 5 שערים והקבוצות ירדו להפסקה בשוויון. הסיפור של המחצית השנייה היה ההגנה של הפועל, שספגה 6 שערים בלבד במשך 21 דקות, מה שהעלה אותה ליתרון מבטיח 16:20. משם, האדומים לא התקשו והשלימו ניצחון שמעלה כאמור את מאזנם ל-12 נקודות, ומעניק להם ביטחון לקראת הדרבי הראשוני אחרי 4 ניצחונות ליגה רצופים.

 

קריית מוצקין – עירוני רחובות 29:28

 

שרון שלם (12 שערים) בלט בשורות רחובות שכבר הייתה בפיגור 14:12 בהפסקת המחצית הראשונה. ברחובות בלטו עוד צמד הזרים דרשקו מרוולייביץ' ודאבור טסקוביץ', שכבשו 6 שערים כ"א. העולה החדשה בהדרכתו של ג'ו מתתיה כבר עם 6 נקודות, ועם ניצחון שני ב-3 המחזורים האחרונים בהפרש של שער (הקודם – 26:27 על נס ציונה). מוצקין (3 נק') עדיין ללא ניצחון ליגה.

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי