Sport1 Banner

לייפציג רוצה להיפטר מעומר דמארי, תדרוש כמיליון יורו בלבד

| צילום: Getty

לספורט1 נודע כי הגרמנים אף עשויה לרדת במחיר. מכבי חיפה תמצמץ?

(גודל טקסט)

לייפציג מוכנה למכור מיידית את עומר דמארי תמורת כמיליון יורו, מחיר הפסד של ממש, רק כדי להיפטר מהחלוץ הישראלי. כך נודע לספורט1 משיחות עם אנשי הקבוצה. ייתכן גם שאם לא יהיה ביקוש לדמארי עד חודש ינואר ואף במהלכו, המחיר עשוי לרדת.

 

מוליכת הבונסדליגה שילמה לאוסטריה וינה סכום של שבעה מיליון יורו עבורו (5.5 מיליון עם המכירה, ועוד 1.5 מיליון אחרי שלייפציג עלתה מהליגה השנייה).

 

 

השאלה היא האם מכבי חיפה או כל קבוצה ישראלית אחרת יסכימו לשלם אפילו סכום של כמיליון יורו על שחקן שבקושי שיחק בעונה פלוס האחרונות. עדיין קיימת האפשרות שהגרמנים יסכימו להשאיל את דמארי עם אופציה לרכישה, בתקווה שישחק, יחזור לעצמו ויגדיל שוב את ערך השוק שלו.

 

אופציה אחרת היא שדמארי יחזור בקרוב ללייפציג וישחק בקבוצה השנייה של המועדון. החלטה על כך לא התקבלה עדיין מכיוון שהחלוץ הבהיר לראשי הקבוצה שהוא רוצה לחזור לישראל. דובר לייפציג, בנג'מים איפוליטי, בתגובה: "אין עדיין התפתחות בקשר לדמארי. זו החלטה של המנג'ר המקצועי והוא עדיין לא החליט".

 

בדרך לכרמל? עומר דמארי (ניו יורק רד בולס – האתר הרשמי)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי