Sport1 Banner

ונגר: לא החלטתי אם סאנצ'ס יפתח נגד באיירן

אלכסיס סאנצ'ס
אלכסיס סאנצ'ס | Gettyimages

לקראת הגומלין, בממלכה עסקו בריב בין הצ'יליאני למאמן. המנג'ר: "שטויות"

(גודל טקסט)

ארסן ונגר קיים היום (שני) מסיבת עיתונאים לקראת משחק הגומלין בשמינית גמר ליגת האלופות מול באיירן מינכן, אחרי התבוסה 5:1 במשחק הראשון. מסוט אוזיל שעדיין חולה לא ישחק נגד באיירן, שמצידם יחסרו את פיליפ לאם המורחק, כשגם ג'רום בואטנג עדיין פצוע ולא יכלל בסגל. ראפיניה הברזילאי צפוי לפתוח בעמדת המגן הימני.

התקשורת הבריטית עסוקה בשאלות על אלכסיס סאנצ'ס, שהסתכסך עם ארסן ונגר ושחקני ארסנל מאז התבוסה במינכן, ופתח על הספסל מול ליברפול. אמנם באימון נראו ונגר והצ'יליאני לוחצים ידיים, אך המנג'ר הודה: "עוד לא החלטתי אם אפתח איתו. יש לו חוזה לעוד 15 חודשים אבל אם הוא יהיה אצלנו בעונה הבאה או לא, זה תלוי רק בארסנל. היחסים שלי עם סאנצ'ס הם נורמליים ופתוחים. הידיעות כאילו היה ריב בינינו או עם השחקנים הם שקר, אבל אתם צריכים תמיד למלא את העיתונים".

על הסיכוי לעבור לרבע הגמר הוסיף הצרפתי: "כל שנה אנחנו משחקים נגד באיירן או ברצלונה. השחקנים מוכנים להילחם". פר מטרסאקר אמר: "אנחנו במצב לא טוב העונה ורוצים לשנות זאת. כל הפוקוס שלנו חייב להיות על המשחק נגד באיירן שיהיה קשה מאוד". 

בבאיירן הזהירו את השחקנים שלא להסתנוור מהניצחון הגדול ולא לזלזל בתותחנים. היו"ר קרל היינץ רומיניגה: "זה לא טיול ללונדון. מדובר בליגת האלופות. הדלת לרבע הגמר פתוחה, אבל עלינו להיכנס בתוכה". 

קרלו אנצ'לוטי. כבר היה שותף לקאמבקים בעבר (gettyimages)

למאמן באיירן, קרלו אנצ'לוטי, יש ניסיון רע בחזרה מקאמבקים. הוא רשם שניים כאלה. ב-2004 ניצח עם מילאן את לה קורוניה 1:4 ברבע גמר האלופות והפסיד בגומלין 4:0. שנה אחרי כן סבל בגמר כשהוליך 0:3 על ליברפול, אבל הפסיד בפנדלים באותו משחק בלתי נשכח באיסטנבול. רומיניגה אמר: "קרלו יודע איך לא לאבד את הראש כדי שלא נחווה שוב את ההפתעה באיסטנבול". 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי