Sport1 Banner

המחליף בדרך? איטלקי הציע את עצמו לגאנה

גרנט. בדרך החוצה?
גרנט. בדרך החוצה? | צילום: gettyimages

לופס המאמן בעומאן הודיע שישמח לרשת את גרנט. ההתאחדות תקשיב?

(גודל טקסט)

המעמד המעורר של אברם גרנט בתור מאמן גאנה הולך ומחמיר. בעקבות ההפסד למצרים 2:0 והעובדה שסיכויי גאנה לעלות למונדיאל קטנים, בהתאחדות שוקלים לבחון את המשך העסקתו כדי לבצע רעידת אדמה וכרגע נראה שיש מועמד לרשת את מקומו.

פאביו לופס שעומד היום על הקווים של הקבוצה העומאנית אל אורובה, הביע את רצונו לאמן את ה"כוכבים השחורים". המאמן האיטלקי בן ה-43 שעוקב אחרי משחקי הנבחרת הגנאית מאמין שהוא יכול לשפר את היכולת הטכנית שלה. 

לופס שלא ממש מוכר באיטליה סיפר בראיון לרדיו הגנאי "happy FM": "אימנתי שש קבוצות עד כה ואת נבחרת אחת בנגלדש. אני צעיר, אני חושב שיש לי התלהבות ואוכל לשדרג את גאנה". המאמן הודיע בנוסף שהוא מכיר שני שחקנים גנאים המשחקי בטורינו ואודינזה ועבד כסקאוט עבור פיורנטינה ואטלנטה.

מגן גאנה ג'ונתן מנסה נתן לגרנט שחוזהו מסתיים בפברואר הקרוב מעט גב: "לשחקנים נוח עם אברם, אבל אנחנו לא יכולים לקבוע את גורלו. אין לנו השפעה על חוזהו. אנחנו משאירים את זה להתאחדות". החלום שלו היה לאמן במונדיאל, אבל כעת זו נראית משימה כמעט בלתי אפשרית.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי