Sport1 Banner

דיווח: גלאקסי פנתה לזלאטן איברהימוביץ'

איברהימוביץ'. חוזה עתק מה-MLS
איברהימוביץ'. חוזה עתק מה-MLS | צילום: AFP

ישחק אותה כמו בקהאם? לענק השבדי הוצע השכר הגבוה בליגת ה-MLS

(גודל טקסט)

מנצ'סטר יונייטד רק מחכה ליום בו זלאטן איברהימוביץ' יאשר שהוא מאריך את חוזהו בתיאטרון החלומות, אבל עד שזה יקרה, אם בכלל, יש לא מעט קבוצות שמנסות לפתות את הענק השבדי.

 

ה-BBC הבריטי דיווח אמש שחזקה במירוץ אחר החלוץ היא לוס אנג'לס גלאקסי, שמציעה לאיברהימוביץ' את השכר הכי גבוה בשנה הבאה ב-MLS. זלאטן בן ה-35 עדיין לא אישר אם יממש את הסעיף בחוזה שלו להישאר באולד טראפורד, למרות שז'וזה מוריניו בטוח שהוא יעשה זאת.

 

 

קאקה הברזילאי היה בעל המשכורת הכי גבוהה השנה בליגת ה-MLS כאשר שכרו הגיע ל-5.89 מיליון ליש"ט לשנה, ואחריו ניצב סטיבן ג'רארד שהיה בעל השכר הכי גבוה בגלאקסי אי פעם עם שכר של 5 מיליון ליש"ט. גורמים אמרו ל-BBC ספורט שאם 'איברה' יגיע לארה"ב יהיה לזה את אותו אפקט כמו בואו של דייויד בקהאם לקבוצה מריאל מדריד ב-2007.

 

דייויד בקהאם החדש? (Gettyimages)

 

ז'וזה מוריניו שלח את אוהדי מנצ'סטר יונייטד לשכנע את השבדי לחתום לעוד עונה בקבוצה אחרי שאמר: "אני לא מתחנן בפני שחקנים לשחק עבורי, אבל אם אתם רוצים שימשיך לכו לישון ליד הבית שלו עד שיחתום". אחת הידיעות אמרה שאיברה דורש חוזה לעוד שנתיים, עד גיל 37, ולא ברור אם במנצ'סטר יונייטד תסכים לתת לו חוזה כזה בגילו המתקדם. 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי