גם רביעייה לא הרגיעה אמש (ראשון) את מכבי תל אביב. אז אמנם אחרי הניצחון על דאנדוק הצהובים חזרו לנצח בליגה עם 2:4 על הפועל חיפה אבל בסיום המשחק שררה אווירה קשה בצד הצהוב.
"פשוט הפסקנו לשחק וזה מוציא אותי מדעתי", זעם המאמן שוטה ארבלדזה. "זה התפקיד שלי, לדבר עם השחקנים", הסביר המאמן.
בכל אופן, ברור שמכבי תל אביב תעבור שינוי בסגל בינואר. אור ירוק ניתן למנהל המקצועי ג'ורדי קרויף לביצוע שינויים.

ממש לא מרוצה, שוטה (ערן לוף)
החלפת המאמן לעת עתה ירדה מעט מסדר היום גם בהיעדר מחליף ראוי. "קרויף התנגד למינוי ואן לייבן", הסבירו בסביבת המועדון.
"זה לא נראה טוב. הניצחון היה צריך להיות הרבה יותר קל. יש לשוטה את הסיבות לכעוס בצדק", אמרו גורמים בסביבת המועדון.
האכזבה הייתה בעיקר מאיתן טיבי, אבי ריקן, נוסא איגיבור והמחליף חאריס מדוניאנין כשגם השחקנים האחרים ברובם רחוקים מהיכולת המוכרת.

הציל ממבוכה, אלברמן (ערן לוף)
מי שלא שותף היה יוסי בניון ששוחח לפני ההתמודדות עם המאמן שוטה ארבלדזה. במכבי תל אביב העידו כי הקשר הוותיק ייאלץ לקבל החלטה בינואר לגבי עתידו כאשר כבר עתה ברור שהרוטציה תתקצר בהיעדר מסגרות של גביע הטוטו והליגה האירופית.
מי שצפוי ללבוש צהוב כמעט בוודאות זהו ארון שוינפלד. "הוא ישחק בינואר בצהוב" אמרו מקורבים למהלך. הסכום שצפוי להיות משולם עבורו ינוע סביב 1.8 מיליון דולר שיועברו להפועל תל אביב בהתאם להסכם הקפאת ההליכים שעובר המועדון האדום.

ממתין לצהוב, שוינפלד (דני מרון)
אגב, אחרי המשחק דור מיכה שכבש את השער הראשון של הצהובים העלה תמונה לרשת האינסטגרם. לצד חבריו לקבוצה שפירגנו, היה גם יריב שעשה זאת, גיא חיימוב מהפועל באר שבע.
A photo posted by Dor Micha (@dormicha) on

מה דעתך על הכתבה?