בני יהודה נערכת למשחק ביום ראשון נגד מכבי תל אביב אותו תארח באצטדיון בראשון לציון. הקבוצה נמצאת מתחת לקו האדום עם שבע נקודות בלבד.
החיבור בין השחקנים לקוי עד כדי כך שהמאמן יעקב אסייג שעדיין לא זכה בניצחון, זעם על ההתנהלות באימון ושלח את השחקנים ההמומים למקלחת מוקדמת.
בקבוצה טוענים כי השחקנים נראים אדישים ואינם מוכיחים באימונים כי הם מוכנים למשחק הקשה ביום ראשון. "אם ככה אתם נראים, פשוט תלכו הביתה", זעק המאמן.
בבני יהודה כבר קיימת החלטה לבצע זעזוע כללי בחלון ההעברות ולשחרר מספר שחקנים זרים וישראלים. שמם של הבלם קסביה תומא והקשר דינקו טרובוטיץ' מוזכר כמי שעשויים להיפרד בחלון ההעברות, מהלך שאינו פשוט כלל ועיקר. לשניים חוזה לעונה הבאה ואופציה לעונה נוספת והם לא יוותרו במהירות על החוזים שלהם.
הבלם ירין חסן שהיה אמור להגיע להתרשמות בשכונה ימתין להחלטת בית המשפט בנושא תשלום דמי ההשבחה עבורו לאחר שעזב את מכבי נתניה שהייתה אז תחת פירוק.
בקבוצה עושים מאמצים להחזיר את אמיר עגייב מאומוניה ניקוסיה כפי שפורסם כאן לראשונה. הפועל תל אביב שגילתה בו עניין לא תוכל לעשות זאת בחלון ההעברות בינואר מהסיבה שהשחקן חייב לשוב לקבוצתו אם הוא חוזר מקפריסין במהלך העונה. עגייב אינו מסתדר באי השכן וקיים עליו לחץ משפחתי כדי שישוב לישראל.
מה דעתך על הכתבה?